Liste af produkter fra mærke Efest


Efest batterier

Efest under firmanavnet ShenZhen Fest Technology Co.,ltd, ligger i byen Shenzhen i Kina. Firmaet blev etableret i 2009 og specialiserer sig udelukkende i produktion af batterier og ladere.
Efest batterier bliver ikke kun brugt til e-cigaretter men også til et utal af el-apparater, såsom lommelygter, nødlys, mm. Efest er eksperter indenfor batterier til dit e-cigaret MOD.
Efest er CE-godkendt og certificeret, hvilket betyder, at produkterne lever op til alle de krav, der skal overholdes, når der eksporteres til Europa. 

Efest batterier kan dog ikke tåle helt så høj afladning som nogle af de andre batterier på markedet. Vi anbefaler derfor, at man kun bruger Efest batterier når man holder sig under 50 W. Her er de til gengæld også super gode, og holder rigtig lang tid på en opladning.

Efest opladere er virkelig vundet frem på det seneste, og de bliver ved med at udvikle disse. Noget af det nyeste er ladere med Bluetooth. Dette betyder, at man kan sætte dem op til at kunne styres fra ens mobil, hvor man kan bestemme,  hvor hurtigt batterierne skal lade, og tjekke, hvor meget de er ladet op direkte fra en mobil.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 6 produkter.

Viser 1-6 of 6 vare(r)

Efest - iMate R4

Pris 269,95 kr.
Oplader til separate batterier, med mange smarte funktioner. OBS! Der medfølger ikke en Væg USB adapter, og man skal derfor have sådan en selv...
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord