1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Liste over produkter efter fabrikant Dinner Lady

Dinner Lady – Engelske, prisvindende produkter

Prøv de nytænkende produkter fra Dinner Lady - verdens hurtigst voksende e-juicemærke. Tag et kig på de fænomenale varianter.

Dinner Lady er et britisk firma, der har taget vape-industrien med storm. De leverer imponerende smagfulde e-væsker af højeste kvalitet, og har vundet utallige priser for deres produkter. Deres senest vundne pris var ved Vapearound Awards, hvor deres Lemon Tart vandt den prestigefyldte pris "Juice of the Year". Mere end 50.000 fans verden over stemte på produktet, og det siger lidt om, hvor populært Dinner Lady’s produkter er.


Dinner Lady bruger kun kvalitetsråvarer, og nægter at anvende fyldstofingredienser for at nedbringe produktionsomkostningerne. De går ikke på kompromis med kvaliteten, og det smager man tydeligt. Som et resultat leverer de bemærkelsesværdige og tilfredsstillende produkter, der kun trækker flere og flere forbrugere til.


Dinner Lady's smage er generelt inspireret af de lækreste desserter, som virkelig får munden til at løbe i vand. Derudover har Dinner Lady lavet serien Summer Holiday, der byder på de lækreste frugtsmage. Er du til søde sliksmage, er Tuck Shop serien helt sikkert også noget for dig.


Så hvad enten dine smagsløg længes efter hjemmelavede desserter, forfriskende sommerfrugter eller smagen af slik, så har Dinner Lady, hvad du søger. Men vi advarer. Prøver du dem af, vil du ikke kunne lade dem stå igen.

Dinner Lady laver væsker i blandingsforholdet 70/30 VG/PG, hvilket betyder at de egner sig bedst til større subtanke og drippere, for at coilen ikke brænder hurtigt af. Dette giver en lækker fyldig damp, men også en rig smag, da der netop er blandet en smule PG i.

Mere
Pr. side
viser1 - 12 af 33 genstande