Liste af produkter fra mærke Demon Killer


Demon Killer - Coil tråd

Demon Killer laver specielle coils til de mere erfarne dampere. Dette kan være alt fra Alien wire til fused Clapton. Her sikrer du dig en lækker smag og en høj produktion af damp.

Demon Killer laver både tråd på ruller, så man selv kan vikle sine coils, men også færdiglavede coils. Det giver mulighed for at købe lige det man lyster, så man selv kan bestemme, hvor meget arbejde man vil lægge i det.

Demon Killer leverer tråd i ruller i en lille rund æske, hvor der også følger noget vat med, så man er klar til at gå i gang! Derudover har de også et kit med 8 forskellige slags pre-viklede coils, som er klar til at blive sat i! Dette gør det utroligt nemt at få nogle lækre coils, som virkelig leverer lækker smag og meget damp, men samtidigt gør det nemt at holde prisen nede!

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 2 produkter.

Viser 1-2 of 2 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord