Liste af produkter fra mærke ChuffTown


Aroma fra ChuffTown

Chuff Town er en dansk producent, der laver aromaer i verdensklasse! Morten Pay er navnet bag Chuff Town og han har en lang karriere som kok. 
På baggrund af sin erfaring herfra, har han virkelig smagsløgene til at lave de helt perfekte smagssammensætninger i aromaer!

Rygterne siger også, at langt de fleste af disse aromaer har taget flere år at udvikle, før de bliver helt som Morten gerne vil have dem! Dette gør dem virkelig til udsøgte aromaer, som bestemt ikke kan sammenlignes med særlig meget andet!

Morten er glad for køling, hvilket man hurtigt smager, når man prøver hans aromaer. Langt de fleste har lidt eller meget køling i sig. Man bliver aldrig træt af dem og kan bare dampe dem dagen lang!

Chuff Town har et stort udvalg af aromaer, om det skal være sødt, surt, køling eller tobak, vil du helt sikkert kunne finde en smag der passer dine smagsløg.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

404

Siden findes ikke!

Gå til forsiden
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord