Liste af produkter fra mærke Bubble Island


Bubble Island er et Malaysisk mærke som lavet både e-juice og aromaer. Hos SMOKE-IT har vi aromaerne fra Bubble Island. Alle aromaerne er blandinger af forskellige frugter som du alle finder i Malaysia.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 6 produkter.

Viser 1-6 of 6 vare(r)
Blåbær , Brombær , Jordbær , Hindbær

Bubble Island - Fresh 'N' Red

Pris 49,95 kr.
Aroma med smag af flere forskellige bær. OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base! Nikotinbase kan...
Lemonade

Bubble Island - Lemonade

Pris 49,95 kr.
Aroma med smag af lemonade. OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base! Nikotinbase kan købes   HER....

Bubble Island Aroma

Bubble Island er et Malaysisk mærke som lavet både e-juice og aromaer. Hos SMOKE-IT har vi aromaerne fra Bubble Island. Alle aromaerne er blandinger af forskellige frugter som du alle finder i Malaysia.

Når man høre navnet Bubble Island kommer man hurtigt til at tænke på tyggegummi, det er dog ikke tilfældet her. Ingen af Bubble Island aromaer smager af tyggegummi eller bubblegum.

Som udgangspunkt anbefaler vi at man altid blander disse aromaer fra Bubble Island 20% for at få den fulde smagsoplevelse. Man kan dog fint både blande dem mildere og stærkere alt efter personlige præferencer.

Alle aromaerne fra Bubble Island kan ikke dampes rent og skal altid blandet op i base. Dette base sælger vi selvfølgelig også og kan findes her. Nogle gange kan det dog godt være svært lige at finde rundt i alt der her med baser, vi står derfor altid klar til at hjælpe i alle vores butikker, via chatten her på hjemmesiden eller ved at ringe til os.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord