Liste af produkter fra mærke Aspire


Aspire – innovative e-cigaretter og vapes

Aspire: Oplev den nyeste teknologi inden for udvikling af dampere. Køb produkter fra et af verdens bedst kendte brands hos SMOKE-IT. Det betaler sig.

Hvad er Aspire?

Aspire er en e-cigaret virksomhed, som udspringer af den velkendte og store producent, Joyetech. I løbet af kort tid blev Aspire en succesfuld virksomhed, som hurtigt var i konkurrence med de store brands inden for e-cigaretter, herunder Joyetech, Wismec, Eleaf mm. Virksomheden er kendt for sine Aspire e-cigaretter og for sit kvalitetsudstyr.
Med over 10 års erfaring, er Aspire med helt i top, når det gælder produktion og udvikling af e-cigaretter, og har allerede udviklet mere end 25 patenterede produkter.

Hvilken Aspire e-cigaret skal jeg vælge?

Udvalget af Aspire e-cigaretter er mange. De kommer som startkits, hvor alt er inkluderet, eller som enkelte, løse dele i form af batterier, tanke og coils, som du altså selv sammensætter. Nogle Aspire e-cigaretter har integrerede dele, såsom e-cigaretten Pockex Pocket AIO, mens andre modeller har udskiftelige dele. Der er ikke noget, der er bedre, end det andet. Det er ene og alene op til dig, hvad der passer til dine præferencer.

Her har vi opstillet tre populære Aspire e-cigaretter:

Aspire Pockex Pocket AIO: Normalt siger man, at e-cigaretters størrelse og ydeevne hænger sammen. Men ikke med denne. Med Aspire Pockex Pocket AIO’s lommekompakte størrelse får du i dén grad også styrke. Coilens lav ohm-styrke og luftgennemstrømning sørger for, at du med denne Aspire e-cigaret får en stor dampmængde, der er lækker og fyldig.

Aspire Zelos MOD: Med denne Aspire vape får du en model, som yder op til 50 watt. Aspire Zelos Kit har et lækkert, nytænkt design, som ikke er set før. MOD'et har et indbygget 2500 mAh batteri, som ved et normalt forbrug kan holde strøm hele dagen.

Til denne Aspire MOD kan du få coils med både høj eller lav ohm-styrke. På den måde kan prøve dig frem og se hvad du foretrækker, eller skifte lidt som det passer dig.

Breeze 2 AIO: Denne Aspire e-cigaret er endnu en lommekompakt størrelse. Derudover er den Aspire model meget brugervenlig, da den har en indbygget, genopfyldelig tank med en pod, som nemt kan klikkes af, når coilen skal udskiftes. Der kan fås forskellige coils til denne Aspire vape. Jo lavere ohm-modstand, jo mere dampfylde.

Aspire - Fortsat fremdrift

Selvom Aspire på kort tid har opnået stor succes og en anerkendt status i dampindustrien, hviler virksomheden ikke på laurbærrene. Med stor fokus på kvalitetskontrol og udvikling arbejder nogle af industriens bedste ingeniører, teknikere, designere og produktudviklere på at producere de bedste produkter på markedet – med virksomhedens ambitiøse mål for øje. Aspire arbejder bl.a. ud fra det mål, at udvikle minimum fire nye produkter hvert år, og indtil videre er målet overholdt. Hvert år udkommer Aspire med kvalitetssikre og flotte produkter, hvor du som forbruger altid vil føle, at du har det bedste og mest optimale produkt i hænderne, når det kommer til e-cigaretter og e-udstyr.

Hvad er Aspire særligt kendt for?

På baggrund af virksomhedens koncentrerede fokus på den nyeste teknologi, har Aspire specialiseret sig i udvikling af nye tanke. De centrerer sig meget omkring funktionsdygtigheden af deres tanke, da de ønsker, at alle kan finde et produkt i deres udvalg.
Derfor producerer de nogle af markedets mest kvalitetsmæssige tanke inden for subohm. Her kan eksempelvis nævnes Aspire Cleito og Cleito 120, som er tanke, der er til den mere erfarne damper. Til nybegynderen er tanke som ET-S og CE5 værd at kigge efter. Derudover kan nævnes Nautilus tanken, der leverer god smag og samtidig minder meget om en almindelig cigaret, da den har et hårdere sug.

Du kan desuden finde tanke, der er bygget op til MTL (mund til lunger) og subohm med DL (direkte lungehit).

Foruden virksomhedens kvalitetsprodukter og store fokus på udvikling, er Aspire også kendt for at være en virksomhed, hvor kunden altid er i fokus, uanset om det drejer sig om et lækkert design, det nyeste indenfor subohm eller hvor meget kapacitet batteriet skal kunne yde. Derfor er hvert enkelt produkt fra Aspire nøje gennemtænkt fra ende til anden, og hvert produkt har sine unikke funktioner. Derfor vil du også opleve, at produkterne har flere detaljer og finesser end mange af de øvrige produkter på markedet. Du vil derfor altid kunne finde en e-cigaret fra Aspire, som matcher dit behov, hvad enten du er en erfaren damper, øvet damper eller nybegynder.

Køb Aspire hos SMOKE-IT

Aspire har et bredt produktudvalg og det kan virke uoverskueligt at finde ud af, hvilket produkt der passer lige præcis til dig. Mangler du derfor en uddybende forklaring om Aspires produkt, er vi i stand til at hjælpe dig. Vi har forhandlet Aspire gennem længere tid, og er derfor opdateret på den nyeste teknologi og produktudvikling fra Aspire.

Klik her hvis du vil læse mere om Aspire.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 20 produkter.

Viser 1-16 of 20 vare(r)

Aspire - Gusto Mini

Pris 149,95 kr.
Aspire - Gusto mini er en e-cigaret, som bruger Element pods. OBS! Element pods medfølger IKKE, de kan købes  HER (555 tobacco) og   HER...

Aspire - ODAN glas

Pris 29,95 kr.
OBS! Da vi gennem en længere periode har oplevet problemer med leverancer og en større fejlmargin på produktet, vil dette udgå fra vores...

Aspire - Spryte Kit

Pris 229,95 kr.
OBS! Da vi gennem en længere periode har oplevet problemer med leverancer og en større fejlmargin på produktet, vil dette udgå fra vores...
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord