Grundet Covid-19 holder kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-fredag kl. 09-20.
SMOKE-IT butikkerne og webshoppen holder åbent som normalt.

Liste over produkter efter fabrikant Aspire

Aspire er et firma, som udspringer fra det velkendte firma Joyetech. I 2013 sprang Aspire ud og stod på egne ben og dette må siges at være noget af en succes. På meget kort tid kunne Aspire konkurrere med de store brands så som Joyetech, Wismec og Eleaf med flere. Aspire blev med over 10 års erfaring med e-cigaretter fra diverse samarbejder hurtigt et af ​​de bedst kendte vaping brands i verden.

Aspire


Aspire er en e-cigaret virksomhed, som udspringer af den velkendte og store producent Joyetech. I løbet af meget kort tid blev Aspire en succesfuld virksomhed, som hurtigt var i konkurrence med de store brand indenfor e-cigaretter, herunder Joyetech, Wismec, Eleaf mf. Aspire er kendt indenfor sit ypperste kvalitetsudstyr og e-cigaretter. På trods af sin korte levealder har virksomheden allerede nu stor erfaring indenfor produktion og udvikling af e-cigaretter, og har allerede udviklet mere end 25 patenterede produkter.


Fortsat fremdrift


Selvom Aspire på kort tid har opnået stor succes og en anerkendt status i dampindustrien, hviler virksomheden ikke på laurbærrene. Med stor fokus på kvalitetskontrol og udvikling arbejder nogle af industriens bedste ingeniører, teknikere, designere og produktudviklere på at producere de bedste produkter på markedet – med virksomhedens ambitiøse mål for øje. Aspire arbejder bl.a. ud fra det mål, at udvikle minimum fire nye produkter hvert år, og indtil videre er målet overholdt. Hvert år kommer Aspire med kvalitetssikre og flotte produkter, hvor du som forbruger altid vil føle, at du har det bedste og mest optimale produkt i hænderne, når det kommer til e-cigaretter og e-udstyr.


Hvad er Aspire særligt kendt for?


På baggrund af virksomheden koncentrerede fokus på den nyeste teknologi, har Aspire specialiseret sig i udvikling af nye tanke. De centrerer sig meget omkring funktionsdygtigheden af deres tanke, da de ønsker, at alle kan finde et produkt i deres udvalg. Derfor producerer de nogle af markedets mest kvalitetsmæssige tanke inden for subohm. Her kan eksempelvis nævnes Aspire Cleito og Cleito 120, som er tanke, der er til den mere erfaren damper. Til nybegynderen er tanke som ET-S og CE5. Derudover kan nævnes Nautilus tanken, der leverer god smag og samtidig minder meget om en almindelig cigaret, da den har et hårdere sug. Du kan desuden finde tanke, der er bygget op til MTL (mund til lunger) og subohm med DL (direkte lungehit).


Foruden virksomhedens kvalitetsprodukter og store fokus på udvikling, er Aspire også kendt for at være en virksomhed, hvor kunden altid er i fokus, uanset om det drejer sig om et lækkert design, det nyeste indenfor subohm eller hvor meget kapacitet batteriet skal kunne yde. Derfor er hvert enkelt produkt fra Aspire nøje gennemtænkt fra ende til anden, og hvert produkt har sine unikke funktioner. Derfor vil du også opleve, at produkterne har flere detaljer og finesser end mange af de øvrige produkter på markedet. Du vil derfor altid kunne finde en e-cigaret fra Aspire, som matcher dit behov, hvad enten du er en erfaren damper, øvet damper eller nybegynder.


Du kan være tryg, når du køber et Aspire produkt


Hos Aspire er kunden er i centrum, og derfor vil du opleve stor kundeservice, hvad enten det drejer sig om kundesupport, garanti eller information på deres hjemmeside. På deres hjemmeside kan du finde al den information du har brug for om virksomheden og deres produkter, og derudover læse mere om deres certifikater, patentcertfikater og meget mere. Aspire har tilpasset sig den nye TPD lovgivning, der trådte i kraft den 1. Juli 2017, hvilket betyder at tanke over 2 ml ikke længere er et lovligt produkt. Derfor har virksomheden nu tilpasset deres tanke og coils, så du fortsat kan købe deres produkter i den højeste kvalitet.


Køb Aspire hos SMOKE-IT


Aspire har et bredt produktudvalg og det kan virke uoverskueligt at finde ud af, hvilket produkt der passer lige præcis til dig. Mangler du derfor en uddybende forklaring om Aspires produkt, er vi i stand til at hjælpe dig, så du kan få den bedste start med din nye e-cigaret eller udstyr. Vi har forhandlet Aspire gennem længere tid, og er derfor opdateret på den nyeste teknologi og produktudvikling fra Aspire.


Hos os kan du købe Aspire til DK’s billigste pris. Vi kører nemlig prismatch, så du kan få de bedste produkter til markedets skarpeste pris. Det betyder, at hvis du finder en identisk vare til en billigere pris, matcher vi prisen én til én i din lokale SMOKE-IT butik eller på webshoppen. Vi prismatcher også webshops med .dk-domæne, såfremt leveringsstedet er i Danmark.


Klik her hvis du vil læse mere om Aspire.

Mere
Pr. side
viser1 - 40 af 50 genstande