Grundet Covid-19 holder kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-fredag kl. 09-20.
SMOKE-IT butikkerne og webshoppen holder åbent som normalt.

Udvid søgning

Pris

DKK 60 - DKK 180

Liste over produkter efter fabrikant 7Sense

De fleste kender efterhånden 7Sense. Specielt deres Smash serie er virkelig blevet stor på meget kort tid! 7Sense er et dansk mærke, hvor alt bliver produceret og udviklet i Danmark for at opretholde den høje kvalitet, og være sikker på at alt bliver gjort ordenligt.

7Sense har en stor linje af forskellige væsker. Deres shake 'N' vape serie kaldet Smash er meget populær og virkelig nem at blande op. Det eneste man skal gøre er bare at hælde 2 små flasker oveni, for at få den nikotinstyrke man ønsker. Smash serien var den første som 7Sense udgav. De har sidenhen lavet Zombie, Bellevue og Reborn serierne.


Zombie serien kommer i 120 ml flasker, der skal blandes op med 4 stk. 10 ml. baser, med eller uden nikotin.


Bellevue serien kommer som den eneste af 7Sense serierne i 50VG/50PG. Der er desuden også kun 20 ml. (60 ml. flaske). Det gør at man skal blande 4 stk. 10 ml. baser i, og derved kan den laves til enten 0, 3, 6, 9 eller 12 mg. Bellevue serien er hovedsageligt enkelte smage i hver shake 'N' vape, som eksempelvis lakrids, rebeena eller tobak.


Reborn serien er det nyeste skud fra stammen. Her er der, ligesom med Smash serien, 40 ml. i en 60 ml. flaske, som altså kan laves til 0, 3 og 6 mg.


7Sense kommer jævnligt med nye smage, så husk at kigge ind forbi en gang imellem, så du hurtigt kan få fat i de nyeste smage. De er altid super gode og virkelig noget, som enhver kan lide!

Mere
viser1 - 32 af 32 genstande