Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Udvid søgning

Pris

DKK 60 - DKK 180

Liste over produkter efter fabrikant 7Sense

7sense | Køb danskproducerede aroma


7sense er omhyggeligt udvalgte og tilsmagte aromaer til din e-cigaret. Køb dem hos SMOKE-IT - så er du sikret en smag og kvalitet i verdensklasse.
7sense er en linje af kvalitetsaromaer, der er danskproduceret. 7sense aromaerne er alle omhyggeligt tilsmagte, og kun de bedste aromaer lander på hylderne. 7sense går ikke på kompromis med kvaliteten, og er lavet af kun de bedste råvarer. 7sense produkterne indeholder hverken diacetyl, acetyl eller propionylfri.
7sense arbejder hele tiden på at udvikle nye smage, og Erik Hansen der står bag, har en vision om at sætte gang i sanser og smagsløg. Det mærker man tydeligt med 7sense produkterne.
7Sense har blandt andet Shake n Vape serien, kaldet Smash, der er meget populær og virkelig nem at blande op. Det eneste man skal gøre, er at hælde 2 små flasker oveni, for at få den nikotinstyrke man ønsker. Smash serien var den første, 7Sense udgav. 7Sense har sidenhen lavet Zombie, Bellevue og Reborn serierne.
Zombie serien kommer i 120 ml. flasker, der skal blandes op med 4 stk. 10 ml. baser, med eller uden nikotin.
Bellevue serien kommer som den eneste af 7Sense serierne i 50VG/50PG. Der er desuden også kun 20 ml. (60 ml. flaske). Det gør, at man skal blande 4 stk. 10 ml. baser i, og derved kan den laves til enten 0, 3, 6, 9 eller 12 mg. Bellevue serien er hovedsageligt enkelte smage i hver Shake n Vape, som eksempelvis lakrids, rebeena eller tobak.
Reborn serien er 7sense’s nyeste skud på stammen. Her er der, ligesom med Smash serien, 40 ml. i en 60 ml. flaske, som altså kan laves til 0, 3 og 6 mg.
7Sense udvikler og udvælger jævnligt nye smage. Så husk at kigge ind forbi en gang imellem, så du hurtigt kan få fat i de nyeste smage af højeste kvalitet.

Pr. side
viser1 - 12 af 32 genstande