IQOS - Heat not burn 

ÆGTE TOBAKSOPLEVELSE UDEN VÆSKE OG MED MINDRE LUGT END CIGARETTER.

Hvad er IQOS?

IQOS opvarmer tobakken i stedet for at brænde den. Det kalder vi HEAT NOT BURN. Ved at opvarme tobakken er IQOS i stand til at skabe en ægte tobaksoplevelse, uden væske og med ægte tobakssmag. Helt uden aske og med mindre lugt. Til fordel for dig og dem omkring dig.

hvad er iqos

IQOS vs. Cigaretter

IQOS er en ægte tobaksoplevelse uden væske. HeatControl™ Teknologien i IQOS skaber en smagfuld nikotinholdig damp. IQOS opvarmer tobakken til en temperatur på op til 350 °C og frembringer derved smagen af tobak og nikotin uden at brænde tobakken. Eftersom tobakken ikke brænder, reduceres mængden af skadelige kemikalier markant i forhold til cigaretrøg. Det er hele videnskaben bag visionen.

Alternativ til cigaretter

Det bedste du kan gøre er at stoppe helt med at ryge. IQOS er alternativ til cigaretter. Baseret på videnskabelige resultater indtil nu, vil et fuldstændigt skifte til IQOS sandsynligvis medføre en mindre risiko for dit helbred end at fortsætte med at ryge.

IQOS Vigtig

*Kilde: Gennemsnittet af reduktionerne i koncentrationerne af en bred vifte af skadelige og potentielt skadelige stoffer målt i IQOS dampen sammenlignet med dem målt i røgen fra mere end 1.600 forskellige cigaretmærker i over 40 lande mellem 2008 og 2017. Damp- og røganalyserne er udført under det såkaldte ”Health Canada Intense machine-smoking”-regime. Reduktionsberegninger ekskluderer nikotin.