Hvad er forskellen på billig og dyr e-væske?

Hvad er forskellen på billig og dyr væske?

Der findes ekstrem mange forskellige væsker på markedet. Nogle er gode, andre er knap så gode. Derudover er det også en lang række af forskellige smage, dette er meget individuelt hvilke smage man er til. Når man skal finde ud af hvilken smag man er til, er det super vigtigt at man starter ud med at finde typen, altså skal det være tobak, frugt eller noget helt andet? Når man så har fundet ud af hvad man formentlig søger skal man i gang med at smage en masse forskellige smage inden for denne type. Her er det vigtigt at man sørger for at kigge på flere forskellige mærker, både dyre og billige.

 

Der er stor forskel på prisen på forskellige væsker. Dette hænger som regel sammen med kvaliteten, og hvilke produkter der er brugt til at lave disse væsker. Her kommer en general forklaring af de billige og dyre væsker.

Billig e-væske

Billig væske er som regel dem butikkerne kalder standard væsker. Disse er normalt produceret i Kina, på store fabrikker. Disse har ofte en meget høj koncentration af PG, da denne er smags bærende og derfor kan man spare på aromaen, som er det dyre i væskerne. Smagsvarianterne er typisk forholdsvis kedelige og meget ensartet, på den måde at de som regel kun består af en smag, så som bare æble eller bare blåbær smag. Grundet det høje PG indhold i billig væsker egner de sig normalt bedst til små almindelige tank, og ikke så godt til subtanke.

Dyr e-væske

De dyre væsker er som regel produceret i de vestlige lande eller USA, hvilket sikre ekstrem høj kvalitet. Disse væsker har normalt også en højere VG koncentration. Dette gør at man får en mere fyldig damp, men også at der skal bruges mere aroma for at få smagen frem. Dette er så også gjort og rigeligt til, hvilket gør at disse væsker smager endnu bedre og af meget mere. Da der som regel er en høj VG koncentration i disse væske er det også meget tykke væsker, som henvender sig mest til dripper og store sub-ohm tanke.

 

Disse dyrere væsker er typisk også meget komplekse væsker der er en lækker blanding af mange forskellige smage, som der er brugt rigtig lang tid på at sammensætte helt til perfektion, så de bare smager himmelsk.

Aroma

En aroma er en lille mængde meget koncentreret smag. Disse bruges af dem der blander deres egen væsker. Det forgår på den måde at man bruge VG og PG, som så blandes sammen med en eller flere aromaer og eventuelt nikotin, hvis man bruger sådan noget. Her findes der forskellige typer aromaer. Der findes den type aromaer der bare skal blandes op og så dampes, som normalt er en blanding af flere forskellige smage. Så findes der også enkel smags aromaer, som man ofte bruger flere af på samme tid, for at få en lækker kompleks smag med forskellige nuancer. Det er altså også disse enkelt smags aromaer der er brugt til at lave de færdige aromaer.

 

 

Alle vores væsker både færdigblandet og aromaer er blandet under ekstrem rene forhold, og alt der bliver importeret har de rigtige godkendelser. Derud over tager vi også tit ud og tjekker dem der producere væske for os, for at sikre den meget høje kvalitet!