1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Eleaf - iStick Rim Kit - Melo 5 2ml 2xEC-M Coil

Her har du et rigtigt kvalitetskit fra Eleaf. Rim mod med Melo 5 tank.

Obs. Vi anbefaler, at bruge 50VG/50PG eller tykkere væske til denne model. Eks. 70VG/30PG

Flere detaljer

Eleaf

409628

DKK 669,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Eleaf - Istick Rim kit.

Her har du et super lækkert mod i fire forskellige frække farver, der har alt hvad du skal bruge. Alt sammen i en lille pakke. Istick Rim mod ser, ud af til, ud til at være et enkelt mod uden de store armbevægelser, men på trods af den ringe størrelse, kan dette kit alt hvad der forventes af et kvalitetsmod i dag. Med sine kun 133mm i højden og 36mm i bredden og en vægt på kun 187,4 g, har vi her et mod i fjervægtsklassen, og på trods af det, så er det pakket med hele 3000mah internt batteri. Du har altså her et mod der kan holde til at blive brugt hele dagen, men skulle du forelske dig så meget i det, at en opladning i løbet af dagen skulle blive nødvendigt, så understøtter moddet Q3.0 opladning og går fra 0-100% på ca. 40 minutter. (Kræver seperat quick charge adapter).

Featuremæssigt er moddet strippet for unødvendige ting, men har dog alligevel nogen ting oppe i ærmet der overrasker. Holder du + og fireknappen nede dukker menuen op i det lille display. Her kan du blandt andet indstille puffcounter, så du kan holde øje med hvor mange sug du har taget. Hvis du resetter den når du skifter coil, kan du dermed holde øje med hvor mange sug dine coils gennemsnitligt holder. Du kan smide stealthmode på, der holder det lille display slukket når du damper. Der er mulighed for preheat, som opvarmer din brænder hurtigere op. Du kan indstille cutoff tiden (Hvor lang tid du kan suge inden den stopper) i intervaller af 5 sekunder. Downloader du den nyeste 1.07 software til moddet har det endda en dryhit protection feature, der gør du helt slipper for de velkendte sug med brændt smag når coilen er tør. (Kræver coils af typen SS -Stainless Steel). Derudover har moddet en lækker feature når man vælger at skifte tank. Har du lige haft en tank på og har kørt de 80W moddet kan trække, og derefter smider en lille tank på der kun skal køre 30, så skruer moddet selv ned for watt, så du undgår at skyde 80w på en lille tank. Super gennemtænkt feature.

På toppen af moddet har vi Melo 5 tanken. Skruet fast med et helt almindeligt 510 gevind, så den kan altid skiftes ud med en anden tank, hvis du har en yndlingstank du bare ikke kan undvære, eller bare foretrækker at have flere forskellige i rotation.

Tanken fyldes nemt op med et børnesikret topfyldt "træk-op og skub" system. Det er bare at løfte topstykket og så trykke mundstykket til siden. Så fylder du din yndlingsjuice på og skubber mundstykket tilbage på plads, og trykker topstykket ned igen.

Tanken skilles nemt ad og er derfor samtidig nem at rense og vedligeholde. Coilen skiftes fra bunden som på de fleste tanke i dag. Du skal blot skrue bunden af, og derefter skrue coilen ud. Det fede ved den her tank er dog, at de har lavet et lækfrit system, så du kan skifte coil, mens du har væske i din tank.

I bunden af tanken finder du også airflowet hvor du kan tilpasse det lige præcis til dit behov.

Melo 5 tanken bruger de velkendte EC2 coils fre Eleaf.

Serien består af

EC2 0,3 ohm kører bedst mellem 30 og 80W

EC2 0,5 ohm kører bedst mellem 30 og 100W

EC-N 0,15 ohm kører bedst mellem 30 og 70W(Mesh coil)

EC-M 0,15 ohm kører bedst mellem 30 og 75W (Mesh coil)

Fælles for de fire coils er, at de er kendte for at give fantastisk smag og massere af damp.

OBS: Billederne vises med bubbleglas, men kittet er med den tpd-godkendte 2ml tank.

Sættet indeholder:

1 stk. Eleaf - Istick Rim mod.

1 stk. Eleaf - Melo 5 tank.

3 stk. Eleaf - EC-M 0,15 ohm coil.

1 stk. USB-C kabel med micro USB adapter.

2 stk. manual, et til mod og et til tank.

Diverse reservedele.

TypeE-cigaretter
mAh 3000
Passer til 510 gevind
VariabelWatt
Ohm 0.15, 0.3, 0.5
Tank størrelse (ml) 2
MærkeEleaf
FarveDarkness, Maze, Rainbow, Wildness
EgenskabAir flow, Display, Japansk Bomuld, Shake 'n' Vape, Sub Ohm
Batteri(er) Indbygget batteri
TPD Godkendt