1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!
Vape Away - NooN essens, 10ml Se større

Vape Away - NooN essens, 10ml

Økologisk tobaksaroma med en autentisk smag

Flere detaljer

Vape Away

404102

DKK 75,00

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

NooN - økologisk tobaksaroma fra Vape Away

SMOKE-IT præsenterer nu Vape Aways tobaksaroma. Wape Avays produkter består af 1.- klasses ingredienser, med det klare mål, at anvende økologiske produkter i videst muligt omfang.
E-koncentraterne er baseret på naturens egne råstoffer og det betyder, at de naturligt kan variere lidt i farve og smag.

Smagsbeskrivelse:
Karakterfuld rund e-tobak i en liga helt for sig selv. NooN er baseret på Havana og Nicaragua tobaksblade, som hviler på en bund af egespåner fra franske træfade. NooN skaber hygge og er specielt egnet til et vellagret glas øl og bringer med garanti nydelse når dagen damper af.

Blandingsforhold:
Vape Aways NooN er en aroma. Den kan ikke dampes rent, men skal blandes op i forholdet 1 del aroma til 4 dele neutral e-juice for det bedste resultat. Noon aromaen kommer i en 50 ml flaske, hvor af 1/5 af den er fyldt med aroma, altså 10 ml aroma i en 50 ml flaske.
10 ml Vape Aways aroma + 40 ml SMOKE-IT neutral e-juice giver en af de mest autentiske tobaksmage på det danske marked. Find neutral e-juice klik her.

Modning (steeping) af e-tobakker:
I denne sammenhæng er det den periode, hvor basevæskerne og smagskomponenterne går i forbindelse med hinanden. På Cuba kaldes det, at smagsstofferne 'forener sig med hinanden'.

Når du har blandet en dampklar e-væske, er der en række tips på nettet til at fremme modningsprocessen. De råd som man kan finde, omhandler alt fra energisk at ryste sine e-tobakker, til at sætte dem i varme bade, med eller uden låg.

Lord of Liquids anbefaler 14 dages tid og tålmodighed:
Når dine e-væsker får tid til at modne kommer de simpelthen til at smage meget bedre! Behold låget på dine flasker, når de eftermodner - det bevarer smagen bedst.

TypeAroma
SmagsgruppeTobak
SmagTobak
MærkeVape Away
EgenskabAroma
Indhold (ml)10
TPD Godkendt