1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Menthol

Køb menthol hos SMOKE-IT

Når du handler hos os, kan du være sikker på, at alle produkter i vores sortiment lever op til høje kvalitets- og sikkerhedskrav. Vi sælger udelukkende TPD-godkendte e-væsker, og vi lever op til alle lovmæssige krav og retningslinjer.

Hos SMOKE-IT går vi meget op i kvalitet. Vi har derfor samlet markedets bedste produkter og tilbyder dem til markedet bedste priser. Hos SMOKE-IT har vi nemlig prismatch, og vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder den billigste pris på markedet. Det vil altså sige, at vi matcher prisen, hvis du finder en af vores varer billigere hos en anden dansk forhandler.

For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse, og at du som ny-damper føler dig tryg. Vi ved, at det kan virke som en lidt forvirrende, ny verden, og derfor kan du altid få vejledning, uanset om det er inden, under eller efter dit køb. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig.

Menthol - smag til din e-cigaret

SMOKE-IT tilbyder en lang række forskellige smagsvarianter med menthol til din e-cigaret. Det er vigtigt at understrege, at selvom tobakscigaretter med mentholsmag ifølge dansk lovgivning blev forbudt gældende fra den 20. maj 2020, er denne lov kun er gældende for tobakscigaretter og altså ikke for al rygevæske, der bruges til e-cigaretter. Du kan derfor stadig trygt handle dine e-væsker med mentholsmag hos os.

 

Menthol til din e-cigaret

Selvom menthol-cigaretter er udgået i Danmark, er det stadig muligt at købe og lovligt at bruge e-væske med menthol. Faktisk indeholder mange af vores rygevæsker til e-cigaretter en snert af menthol, og kan på den måde blive et alternativ til dig, der savner mentholsmagen.

Hvis du er holdt op med at ryge efter forbuddet mod menthol i tobakscigaretter, anbefaler vi ikke, at du køber vores produkter og starter igen. Ryger du dog stadig tobakscigaretter, men nu uden menthol og savner smagen, kan du tage et kig på de forskellige mulige e-væsker, vi har i sortiment med menthol til e-cigaretter.

Faktisk kan menthol og brugen af e-cigaretter være med til at afhjælpe rygetrangen for nogen, således at man ikke falder tilbage til gamle vaner med tobakscigaretterne. Vores vision hos SMOKE-IT er, at du ved hjælp af vores e-cigaretter på sigt formår at kvitte rygningen helt – også e-cigaretterne. Men i første omgang, ved at bruge e-cigaretter og lægge tobakscigaretterne på hylden, undgår du de gennemtrængende lugtgener i tøj og på kroppen, misfarvning af tænderne og tjære på lungerne.

 

Produkter med menthol hos SMOKE-IT

Når vi taler om menthol, findes der en bred vifte af produkter fra forskellige brands, som tilbyder e-væske med mentholsmag. Mentholsmagen kommer til udtryk på forskellige måder i rygevæskerne: Nogle væsker er ren menthol aroma, andre e-væsker har menthol tilsat som element til smagsnuancen og i andre e-væsker fremtræder mentholsmagen som det, vi kalder ”køling”.

Menthol kommer altså i mange afskygninger, og derfor har vi kun fremhævet et lille udpluk af varianterne for at give dig en fornemmelse af, hvordan menthol indgår i forskellige smagsvarianter.

Er du ude efter en aroma med ren menthol, kan vi anbefale brandet Insano, der er e-væske aromaer lavet på naturlige aromastoffer. Insano tilbyder deres Dansk Menthol Aroma uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, der skal tilsættes en nikotinbase, som så tilsammen danner en rygevæske med mentholsmag.

En anden nævneværdig aroma er Red Astairefra T-juice, der klart er en af de mest solte aromaer – ikke bare blandt T-juices varianter, men blandt aromaer generelt. Red Astaire fra T-juice har en smagskombination af bær, vindruer, eukalyptus, lakrids og mentol. Red Astaire fra T.juice er et eksempel på en aroma med menthol, der samtidig indeholder mange andre smagsnuancer. 

Et andet brand inden for aroma med menthol er Full Moon. Full Moon tilbyder forskellige smagsvarianter og størstedelen har køling i deres e-væsker. Er du til køling, er Full Moon derfor det oplagte valg.

Er du til Shake ’N’ Vape med intens smag og stor mængde damp, er IVG’s e-væsker værd at kigge nærmere på.IVG's Menthol Serie er en serie, der specifikt fokuserer på mentholsmagen. Blandt seriens mest solgte e-væsker kan nævnes IVG Rainbow Blast, der smager af regnbuefarvet slikbånd og menthol. Serien har desuden en række varianter, som eksempelvis Tropical Ice Blast og Forrest Berries Ice, der indeholder det kølende element i deres smagsnuancer.

Fcukin' Flava, der også er Shake ’N’ Vape, er en anden stor og anerkendt producent på markedet. Fcukin’ Flava har køling som gennemgående rød tråd for deres produkter, og de er kendt for deres evne til at sammensætte smagskomponenter.

Hvis du er til mentholsmagen, men gerne vil være helt fri for tobak, kan vi anbefaleZyn snus. Zyn kommer i små, hvide nikotinposer og har forskellige varianter med menthol. Deres mest solgte mentholvarianter er Zyn Slim Spearmint og Zyn Slim Deep Freeze.

 

 

Vælg din egen nikotinstyrke

Hvis den valgte menthol-variant er en aroma eller Shake ’N’ Vape, skal du være opmærksom på, at der skal tilsættes en nikotinbase. Ønsker du at dampe uden nikotin, kan du naturligvis tilsætte en nikotinfri base.

Når du tilsætter nikotin til e-væsken, kan du tilpasse nikotinstyrken, så den passer til dit behov. Som ny-damper kan det dog være svært at bedømme, hvilken nikotinstyrke du har brug for i din e-væske. For at hjælpe dig har vi stillet en oversigt op nedenfor, så det giver dig en bedre idé om, hvilken nikotinstyrke der er en rigtige for dig i begyndelsen:

 

 

Nikotin styrke

Ca. tilsvarende cigaretter

0mg

0 cigaretter (uden nikotin)

3mg

Ca. 5 cigaretter om dagen

6mg

Ca. 5-10 cigaretter om dagen

12mg

Ca. 10-15 cigaretter om dagen

18mg

Ca. en pakke cigaretter om dagen