Vape Away - All Day essens, 10ml Se større

Vape Away - All Day essens, 10ml

2 Anmeldelse(r)

Økologisk tobaksaroma med en autentisk smag

Flere detaljer

Vape Away

404101

DKK 75,00

 • pakke sendes om: 
 • 00 time(r) 
 • 00 min. 

All Day - økologisk tobaksaroma fra Vape Away

SMOKE-IT præsenterer nu Vape Away tobaksaroma. Vape Aways produkter består af 1.- klasses ingredienser, med det klare mål, at anvende økologiske produkter i videst muligt omfang. E-koncentraterne er baseret på naturens egne råstoffer og det betyder, at de naturligt kan variere lidt i farve og smag.

Smagsbeskrivelse:
Det foretrukne valg for den almene tobakssøgende damper. All Day er produceret på de klassiske Burley, Virginia og Oriental tobaksblade og gør denne e-tobak til en sand nydelse. Netop disse tobakker anvendes også i eks. Prince, Pall Mall og Kings.

Blandingsforhold:
Lord of liquids All Day er en aroma. Den kan ikke dampes rent, men skal blandes op i forholdet 1 del aroma til 4 dele neutral e-juice for det bedste resultat. All Day aromaen kommer i en 50 ml flaske, hvor af 1/5 af den er fyldt med aroma, altså 10 ml aroma i en 50 ml flaske.

10 ml Vape Avay aroma + 40 ml SMOKE-IT neutral e-juice giver en af de mest autentiske tobaksmage på det danske marked.  Find neutral e-juice klik her.

Modning (steeping) af e-tobakker:  
I denne sammenhæng er det den periode, hvor basevæskerne og smagskomponenterne går i forbindelse med hinanden. På Cuba kaldes det, at smagsstofferne 'forener sig med hinanden'.

Når du har blandet en dampklar e-væske, er der en række tips på nettet til at fremme modningsprocessen. De råd som man kan finde, omhandler alt fra energisk at ryste sine e-tobakker, til at sætte dem i varme bade, med eller uden låg.

Vape Away anbefaler 14 dages tid og tålmodighed:
Når dine e-væsker får tid til at modne kommer de simpelthen til at smage meget bedre! Behold låget på dine flasker, når de eftermodner - det bevarer smagen bedst. 

 

 

Brian N 2018-01-18

Mild tobak

Fin og nydelig tobaksmag, den er dog meget mild i smagen. Næsten lige på grænsen af det smagsløse. Flasken man får med giver ingen mening med det lille hul i midten. Der er ingen "dut" eller noget, bare et hul. Så husk ekstra flasker.

  Line Dam 2016-01-28

  Dejlig smag af tobak

  Dejlig smag af tobak. Kan anbefales.

  • 1 ud af 1 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din anbefaling !

  Skriv en anmeldelse

  Vape Away - All Day essens, 10ml

  Vape Away - All Day essens, 10ml

  Økologisk tobaksaroma med en autentisk smag

  Skriv en anmeldelse

  TypeAroma
  SmagsgruppeTobak
  SmagTobak
  MærkeVape Away
  EgenskabAroma
  Indhold (ml)10
  TPDGodkendt