IQOS - Heat not burn

IQOSIQOS er alt det du elsker ved at ryge. Bare bedre.

Ved at opvarme tobakken får du en ægte tobaksoplevelse, uden væske og med rigtig tobakssmag. Helt uden røg, aske og med mindre lugt. Til fordel for dig og dem du holder af.

Videnskaben bag visionen.

HeatControl™ Teknologi skaber en smagfuld nikotinholdig damp. Og eftersom tobakken ikke brænder, reduceres mængden af skadelige kemikalier markant i forhold cigaretrøg.

Det bedste fra tobakken møder det bedste fra teknologien.

For mere end ti år siden, mødtes forskere og eksperter fra hele verden i Neuchatel i Schweiz for at revolutionere tobaksnydelsen.

Resultatet blev IQOS: En teknologisk innovation der genererer i gennemsnit 90 % lavere niveau af skadelige stoffer sammenlignet med cigaretter*. Baseret på videnskabelige resultater, til dato, kan vi sige: At skifte fuldstændigt til IQOS vil sandsynligvis medføre en mindre risiko for dit helbred end at fortsætte med at ryge.


Kilde

*Kilde: Gennemsnittet af reduktionerne i koncentrationerne af en bred vifte af skadelige og potentielt skadelige stoffer målt i IQOS dampen sammenlignet med dem målt i røgen fra mere end 1.600 forskellige cigaretmærker i over 40 lande mellem 2008 og 2017. Damp- og røganalyserne er udført under det såkaldte ”Health Canada Intense machine-smoking”-regime. Reduktionsberegninger ekskluderer nikotin.