Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Udvid søgning

Engangs E-Cigaretter

Engangs e-cigaretter har mange af de samme fordele som de lidt større e-cigaretter. Blandt andet er de fleste engangs e-cigaretter designet til at give brugeren følelsen af en rigtig cigaret, idet størrelse, vægt og damp-mængde, minder utrolig meget om tobakscigaretter. Dette gør over-gangen til e-cigaretter betydeligt nemmere.

Da engangs e-cigaretten selvsagt ikke skal oplades, slipper du for at skulleholde øje på, hvilke batterier, der er opladt. Engangs e-cigaretter har flere fordele, så som prisen, hvis man f.eks. ønsker at afprøve, hvad e-damp egentlig er for noget; eller have den i baghånden som en nødløsning, hvis den originale skulle være forsvundet. 

To typer

Der findes 2 forskellige slags engangs e-cigaretter. Den ene er en e-cigaret som er bygget med et batteri og tank, som hverken kan oplades eller genopfyldes. Det betyder, at når den går tør for strøm eller e-juice, kasseres hele e-cigaretten, der smides ud som batteriaffald.

Den anden slags engangs e-cigaret består af et lille batteri og en lille cartomizer (e-juice tank, der er fyldt på forhånd). Cartomizer og batteri skrues sammen og man kan nu dampe løs. Fordelen ved denne type, er at man kan genbruge batteriet og nøjes med at udskifte cartomizeren 1-2 gange om dagen, alt efter forbrug.

Engangs e-cigaretten er kommet for at blive og bliver også mere og mere populære i Verden.

Fordele ved at skifte til engangs e-cigaretter fra tobakssmøgen

Fordelene ved at skifte fra tobakssmøger til de nye e-cig er nemme at få øje på og ikke mindst, mærkes fordelene på egen krop i løbet af få dage. Perfekt redskab og en effektiv måde at få gang i sit rygestop eller eventuelt til ryge-nedtrapning.

E-cigaretten giver dig den samme fornemmelse af ’krads’ i halsen, som når du inhalerer fra dine gamle tobakssmøger.

Indeholder ingen tjære eller andre giftige tilsætningsstoffer som findes i tobaks-smøger.

Dine omgivelser bliver fri for passiv rygning, da det er bevist, at passiv damp ikke er mere skadeligt ind at opholde sig i en almindelig dansk storby.

Du slipper for at få hentydninger fra dine nærmeste, om at du lugter af røg. E-damp har en meget neutral lugt, hvilket vil sige at den ikke kan lugtes eller være til chikane for andre omkring dig, da den næsten er 100 % lugtfri (dette anhænger selvfølgelig i en vis grad af den valgte smag).

En elektronisk cigaret er langt billigere end almindelige cigaretter I løbet af 7-14 dage begynder du at kunne trække vejret mere frit, og du vil opleve en betydeligt forbedret smags- og lugtesans. Dette gælder især personer som har røget i en længere periode.