Eleaf - iCare Kit

DKK 159,95

Eleaf iCare er en ny kompakt e-cigaret, som kan bruges af alle. Perfekt til dig, der foretrækker "småt, men godt", men også perfekt til at have med på farten, når det andet udstyr er for stort. Denne e-cigaret har ingen fireknap, hvilket betyder, at man bare skal suge i den for at aktivere den.

Ny

- +

Tilbehør

  • Din bestilling sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 
  • 00 sek. 

Data ark

TypeE-cigaret
mAh650
Ohm1.1
Tank størrelse (ml)1.8
MærkeEleaf
FarveSort, Hvid, Guld, Rød
EgenskabPass-through, Air flow, Japansk Bomuld
Velegnet tilBegynderen, Erfaren, Øvet
Watt15
Batteri(er)Indbygget batteri

Mere info.

Den helt nye Eleaf iCare er nu endelig kommet!

Her har vi en helt ny lille og kompakt e-cigaret fra den kendte producent Eleaf. Dette produkt egner sig til stort set alle målgrupper inden for dampning. Det er et perfekt sæt at starte med, fordi det er supernemt at gå til, men også perfekt for de mere erfarne og øvede dampere, som vil elske at have denne lille kompakte e-cigaret med sig på farten.

iCare har en tank på 1,8 ml og et batteri på 650 mAh, som er imponerende for en så lille e-cigaret. Derudover har den også en lille LED diode, som lyser 3 forskellige farver alt efter hvor meget strøm, der er tilbage på den. Den lyser grøn når der er over 16% strøm tilbage, gul når der er mellem 6% og 15% og rød når der er under 6% strøm tilbage. Det er først når den begynder at lyse rødt, den skal have en tur i opladeren. Opladning foregår med et micro-usb kabel, som medfølger i æsken. Man skal dog selv have en adapter til væggen eller bruge et usb-stik i en computer. Hvis man bruger en væg-adapter på 1A, som til de fleste mobiler er, tager det kun en time at oplade den.

Måden denne e-cigaret bliver brugt er lidt anderledes end de fleste andre e-cigaretter på markedet. Denne har nemlig ikke en knap til at aktivere med. I stedet aktiverer den sig selv, når man suger i den. Dette gør den væsentlig lettere at bruge, da man så ikke skal koncentrere sig om at finde knappen og holde den på en bestemt måde.

Den er også super let at fylde. Her tager man bare toppen af, og bruger det indbyggede værktøj (rektangulære hul), til at skrue luftrøret løst med, så det kan tages op. Derefter kan man fylde væske ned i hullet, dog kun op til maks. stregen, som ses på glasset i tanken. Coilen er placeret nede i bunden af luftrøret og kan skiftes, når man har det ude, hvis der er behov for dette. Derudover kan man indstille airflowet i toppen af luftrøret, og det er altså det, der bestemmer, hvor hård den er at suge i. Eleaf iCare henvender den sig mest til MTL(mund til lunge) sug uanset indstillingen af airflow.

Sættet indeholder:

1x iCare 

2x IC 1,1ohm coil

1x USB kabel

1x Manual (engelsk)

Specifikationer:

Størrelse: 75*30*14 mm

Output mode: Watt

Output watt: op til 15W

Modstandsinterval: 1,0-3,5 ohm

Tank størrelse: 1,8 ml

Batteri størrelse: 650 mAh

Farver: Sort, hvid, rød, guld

Tilbehør

Dette er den normale standard-coil til Eleaf iCare på 1,1 Ohm.

DKK 69,95
På lager

Anmeldelser

Bedømmelse 
SMOKE-IT

DEL DIN OPLEVELSE MED ANDRE

Lad andre vide hvad din oplevelse har været med dette produkt.

Vær den første til at skrive en anmeldelse !

Skriv en anmeldelse

Eleaf - iCare Kit

Eleaf - iCare Kit

Eleaf iCare er en ny kompakt e-cigaret, som kan bruges af alle. Perfekt til dig, der foretrækker "småt, men godt", men også perfekt til at have med på farten, når det andet udstyr er for stort. Denne e-cigaret har ingen fireknap, hvilket betyder, at man bare skal suge i den for at aktivere den.

Kunder, der købte denne vare, købte også