Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Udvid søgning

E-Vandpiber

Elektronisk vandpibe  

Kulturen omkring vandpiben er, at man skal give sig selv tid til at få den bedst mulige oplevelse. Det er ikke bare et spørgsmål om røg og smag. Vandpiberygning er en social aktivitet, som folk nyder at samles omkring, for at koble fra og slappe af fra hverdagens stres og jag. For en stor del af vandpiberygere, er det netop det sociale aspekt ved rygningen, der tiltrækker dem. Det er nu muligt at skabe den samme stemning med vores nye e-vandpibe hoved, også kaldt ”Electronic-Nargila”, som passer på alle standard vandpiber. 


Vandpiber stammer fra Mellemøsten, hvor det er en kendt tradition at ryge på disse fantastiske piber. Vandpiben giver en sød duft af tobak og er blevet et omdrejning punkt når man mødes med venner og bekendte, Der findes et kæmpe udvalg af forskellig størrelser og modeller af vandpiben, Nogen vælger den lille model for at at kunne tage den med på farten hvor andre fortrækker den mere stationære med lang rør for bedre nedkøling af røgen men det de alle har tilfælles at det er muligt at bygget dem til e-vandpiber.

Der er ofte gjort meget ud af deres design, hvilket gør dem utroligt dekorative, der findes 1000 vis af forskellige design så man finder den som passer lige ind i ens hjem.

Du kan nu slippe for tobaksrøg og få et hav af nye smags oplevelser med de nye e vandpiber, som kan monteres direkte på din nuværende vandpibe, her får du alt fra begge værdener men uden alle de skadeligstopper tobakken medføre.