Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Udvid søgning

E-Piber

De fleste af os er efterhånden bekendt med de populære E-cigaretter, som på kort tid eksploderede på det danske marked. Årsagen til dette var at de viste sig at være yderst effektive til rygestop. Med tiden kom flere og flere efterspørgelser på elektroniske piber med E-damp funktion, også kalde e-pibe. Der er desværre ingen TPD godkendte piber anmeldt i Danmark og vi kan derfor ikke sælge nogle.

E-pibernes design og udformning, gør at de hviler perfekt i hænderne samt giver dig en yderst behagelig damp oplevelse.

Hvad er en e-pibe?

En e-pibe tager sit udgangspunkt fra den traditionelle pibe, ved sin skål, stingel og sit mundstykke, men i stedet for at bruge traditionelle tobak, bruger e-pibe forstøvere e-væske. behageæsken bliver opvarmet og som der inhaleres, bliver halsen ramt af samme oplevelse som normale piber. Nogle e-pibe producenter inkluderer et lys, der lyser når der inhaleres. Tidligere versioner af e-piber så en smule uægte ud, men som industrien har udviklet sig, er udseendet blevet mere naturligt. Nogle e-piber har en automatisk afbryder, der aktiveres, når man inhalerer. En del har også med en manuel kontakt, som giver brugeren mulighed for at aktivere e-piben.
En e-pibe er udstyret med et batteri som oplades efter behov.

Sådan finder du den bedste e-pibe?

Når du skal finde en e-pipe, som vil passe dine behov, er det vigtigt at finde en, du nyder at bruge. Udover at det skal virke naturligt, er smagen også en vigtig faktor for at oplevelsen med brug af din e-pibe bliver permanent.