Følg os på Facebook

Vaporesso - Swag Kit Se større

Vaporesso - Swag Kit

Kittet med selvtilliden i orden, størrelse og gørelse i perfekt samspil – lige til at have med i lommen.

Storhed i lommeformat

Flere detaljer

Vaporesso

Dette produkt er ikke længere på lager

DKK 449,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Vaporesso fører sig frem i øjeblikket, med SWAG kittet slår de fast, at de har fuldstændig styr på hvad de laver, hvilket navnet på kittet også antyder.

Et lille, kompakt 18650 singlebatteri-lommemod (batteri medfølger ikke), der med sin størrelse ikke må undervurderes. Med hele 80 watt i max-output, forenes smag og sky i smuk symfoni, og med et design der udstråler, at her er det ikke størrelsen men gørelsen det kommer an på, imponerer SWAG kittet selv den mest erfarne damper.

Moddet har et utal af funktioner, én af dem der fortjener ekstra opmærksomhed, er den såkaldte CCW (customized curve of wattage). Indstillingen bruges som noget der minder om det der er kendt som ”preheat-funktion”, forskellen er at med kurveindstillingen kan man indstille sit mod, til at varme coilen op, som med ”preheat”, men i stedet for at temperaturen starter på den ønskede, højere mængde varme, og herefter falder til de watt man ønsker som standard, og dermed giver coilen et mindre chok hver gang der trykkes på fireknappen, kan man indstille SWAG til at starte på høje watt, og efterfølgende, med CCW, daler den med 0,5 sekunders interval i op til 5 sekunder, ned til de watt man ønsker som standard. Denne indstilling kan bruges for at forlænge både batterilevetid, men også levetiden på coilen/brænderen, da den er mere skånsom end preheat.

Selvfølgelig kan SWAG også indstilles til helt almindelige standardinstillinger, eller temperaturkontrol, hvis det er det man ønsker. De ekstra indstillinger giver dog et godt billede af, at alting ikke handler om størrelse.

NRG SE mini tanken

Vaporesso SWAG kittet kommer med den nye NRG SE mini tank, den minder om NRG mini tanken, den er bare en lille bitte smule mindre. NRG SE tanken har en kapacitet på 2 ml, sådan så den overholder gældende lovgivning, og selvom der måske skal fyldes op lidt oftere, bliver det ikke træls, for NRG SE mini tanken kommer med det smarte ”Slide´n´fill” system, der gør påfyldning utroligt nemt. Man skubber simpelthen bare toppen til siden, fylder yndlingsvæsken i tanken, skubber toppen tilbage på plads, og så er tanken klar til at der kan dampes videre.

Tanken kommer med 2 coils

GT2 0.4 ohm coil, som er preinstalleret, giver mulighed for store skyer og masser af smag, med denne coil får du mulighed for at få fuldt udbytte af SWAG moddet, da den kan klare dets max-output og er lavet til at kunne bruges mellem 40 og helt op til 80 watt.

CCELL 0.5 ohm coil, denne coil er lavet til at køre med lidt lavere watt, og dermed er den med til at give længere batterilevetid, og det er selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken smag eller dampmængde. CCELL er en keramisk coil, hvilket betyder at disse coils skal bruges ved betydeligt lavere watt, men giver stadig samme mængde damp og ovenikøbet renere og bedre smag, og så har de længere levetid end traditionelle coils. CCELL er lavet til at kunne bruges mellem 20 og 40 watt.

OBS.: Når sættet tages i brug og coilen/brænderen er ny, og hver gang coilen skiftes, anbefaler vi at væde denne der hvor vattet er synligt, herefter isættes coil i tanken. Fyld tanken op, tag 3-4 lange sug UDEN AT TRYKKE PÅ KNAPPEN og lad tanken stå i 20 minutter. Dette gøres for at væsken absorberes af vattet, så man undgår at brænde coilen af.

Skriv en anmeldelse

Vaporesso - Swag Kit

Vaporesso - Swag Kit

Kittet med selvtilliden i orden, størrelse og gørelse i perfekt samspil – lige til at have med i lommen.

Storhed i lommeformat

Skriv en anmeldelse

TypeE-cigaretter
Passer til510 gevind
VariabelTemperatur, Watt
Ohm0.4, 0.5
Tank størrelse (ml)2
MærkeVaporesso
FarveSort, Blå, Rød, Sølv, Orange, Grøn, Guld
EgenskabAir flow, Display, Sub Ohm
Velegnet tilErfaren, Øvet
Watt80
Batteri(er)Medfølger ikke
Batteri størrelse18650
TPDGodkendt