Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Uwell - NUNCHAKU Kit

Her finder du et kvalitets sæt. Dette sæt fra UWELL består af et tube mod, og en Nunchaku tank.

Obs. Vi anbefaler, at bruge 50VG/50PG eller tykkere væske til denne model. Eks. 70VG/30PG

OBS! Der medfølger IKKE et 18650 batteri til denne model, og det skal derfor købes ved siden af.

Flere detaljer

UWELL

101727

Dette produkt er desværre udsolgt

DKK 549,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

UWELL - Nunchaku kit.

Dette kit er et kit de fleste dampere har ventet længe på, at få fingerne i! Vi kan nu endelig tilbyde det til alle vores kunder.

Vi får nemlig dette kit hjem i hele 7 forskellige farver, og der skal derfor nok være noget for enhver smag!

Dette kit er et sublimt godt kit, der er meget kompakt og let at transportere rundt, da det ikke fylder særligt meget. Dette har også gjort netop denne model, til en sikker vinder hos de en lang række dampere. Grundet den meget kompakte størrelse, er dette produkt yderst velegnet til, at have med på farten. Det er dog stadig et forholdsvis avanceret produkt, hvor man har mulighed for  temperatur styring samt, at indstille watt. Dette giver gode muligheder for, at indstille e-cigaretten til ens egen præference, og derfor et perfekt produkt til hvem som helst. 

Tanken er en UWELL Nunchaku tank, som er en sikker vinder med dens coil på henholdsvis 0,25 og 0,4 ohm. Det betyder, at de kan gå fra 40-55W, og derfor er der rigeligt power at give af i Nunchaku mod'et.

Tanken er meget nem at fylde, man skruer bare toppen af, hvorefter man fylder væske ned i hullet ude i kanten. Tanken kan fyldes helt op til toppen uden problemer, og den rummer derfor 2 ml. som reglerne fremsiger.

For at skifte coilen skruer man bunden af, hvorefter man kan trække den gamle coil ud, og sætte en ny i. Man skal dog være opmærksom på, at der ikke kan være ret meget væske i den imens man skifter coilen, da det vil løbe ud af mundstykket.

OBS. Direkte lunge sug, egner sig bedst til denne e-cigaret.

Dette sæt består også af en UWELL Nunchaku mod, som er et tube mod der har plads til et 18650 batteri. Dette batteri følger ikke med, og skal altså købes ved siden af. Dette kan købes under tilbehør til denne model, eller ved at trykke her

Mod'et har også en lille meget intuitiv skærm i bunden, der fortæller alt hvad man har behov for at vide for, at bruge denne e-cigaret. Her finder du informationer omkring watt ohm og hvor meget batteri du har tilbage, før du skal lade den igen.

Denne model kan lades igennem et micro-USB stik der sidder på bagsiden. Vi anbefaler dog altid, at man lader sine 18650 batterier i en rigtig batterilader for, at få dem ladet ordenligt op.

Batterierne holder længere tid ved, at blive opladet i en rigtig batterilader.

Vi anbefaler, at man bruger god tyk væske til denne model for, at være sikker på at få den bedste oplevelse, men også for at være sikker på, at den ikke bliver utæt. Vi anbefaler, at man altid bruger væsker der indeholder mindst 70% VG.

 

Sættet indeholder:

1 stk. UWELL - Nunchaku mod.

1 stk. UWELL - Nunchaku tank.

1 stk. UWELL - Nunchaku 0,25 ohm coil.

1 stk. UWELL - Nunchaku 0,4 ohm coil.

1 stk. ekstra glas.

1 stk. vape band.

1 stk. micro-USB kabel.

1 stk. manual.

Diverse pakninger.

 

TypeE-cigaretter
VariabelWatt
Ohm 0.4
Tank størrelse (ml) 2
MærkeUwell
FarveRainbow
EgenskabSub Ohm
Velegnet tilØvet
Watt 80
Batteri(er) Medfølger ikke
Batteri størrelse 18650
TPD Godkendt

Dimensioner: diameter 27.4 mm. × højde 94.5 mm.
Ohm interval: 0.1 til 3.0 ohm i variabelt watt samt 0.1 til 1.0 ohm i temperatur modus.
Output interval: 0.7 til 7 volt.
Batteri: 1 x 18650. (Købes separat)
E-væske kapacitet: 2 ml.