1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!
INNOKIN - CoolFire Z50 Zlide Starter Kit Se større

INNOKIN - CoolFire Z50 Zlide Starter Kit

Innokin leverer her et perfekt starterkit til den nye damper, eller blot den erfarne der ønsker et kompakt kit der leverer god smag og fin damp.

Flere detaljer

409661

Tilbehør

Test

INNOKIN - Z-coils INNOKIN - Z-coils
DKK 99,95
Micro USB oplader Micro USB oplader
DKK 39,95 DKK 31,96
Tankbeskyttelse - Vape band Tankbeskyttelse - Vape band
DKK 9,95 DKK 7,96
DKK 489,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Innokin - CoolFire Z50 Zlide Starter Kit.

Innokin har med Coolfire Z50 kittet, formået at lave et sæt, der er idealt for både nye dampere, og de der foretrækker et mund-til-lunge sug.

Det lille kompakte kit kommer med Innokins kendte Zlide tank. En tank der leverer både smag og en fornuftig mængde damp, der passer lige til dig, der ønsker en forholdsvis diskret dampmængde uden at gå på kompromis med smagen.

Innokin Coolfire kommer på nuværende tidspunkt i 3 farver, henholdsvis sort, gun metal og pink.

Moddet kan både justeres efter watt og også variable volt, hvis man ønsker det, og smart nok låser moddet selv watt når de er indstillet, så du ikke ender med at skrue op og ned ved en fejl, mens det ligger i lommen. Det er desuden et 2100 mah batteri i dette lille kompakte mod, så det kan holde strøm hele dagen, ved normalt forbrug.

Moddet kan justeres fra 6-50 Watt og understøtter coils fra 0.2 - 3.5 ohm, så skulle man foretrække en anden tank, kan det også sagtens lade sig gøre, så længe det er med 510 connector (Det er standard for tanke i dag).

Moddet har en fin lille, let læselig OLED-skærm, så man kan altid holde øje med hvordan man har indstillet sit mod og hvor meget batteri der er tilbage.

Innokin Coolfire bliver opladet via det medfølgende micro-usb og kan oplades med op til 1 amp, dog anbefales det, som til de fleste andre batterier at oplade med 0.5 amp for at forlænge batterilevetiden og sikre sig, at modded ikke bliver for varmt under opladning.

I bunden af moddet finder du en on/off knap, så du nemt kan slukke moddet helt, og på den måde sørge for, at det ikke tændes mens det ligger i tasken eller lommen. Der er en dobbeltsikring, så du trykker desuden 3 gange på fire-knappe, for at tænde moddet helt.

Her kan man virkelig tale om børnesikring i høj klasse.

Zlide tanken på moddet, er også blevet kendt for at være en af de bedste MTL-tanke på markedet pt. (Mund til lunge).

Tanken formår, på trods af at den ikke giver voldsom damp, at levere en god smag.

Tanken har topfyld som man kender det fra mange nyere tanke, men igen, som på moddet, er der tænkt på børnesikring i stor stil.

For at åbne tanken anbefales det at tage mundstykket af, trykke på låseknappen og så trykke toppen til side.

Under toppen findes der så en silikonepakning, der sørger for at væsken ikke flyder ud. For at fylde den, er det så blot at stikke flaskens spids gennem pakningens lille hul.

Tanken er selvfølgelig TPD-godkendt og kan indeholde de klassiske 2ml væske. tanken passer desuden med sine 22.5mm til de fleste mods.

I kittet medfølger både ekstra driptip, ekstra pakninger og to brændere.

Coils/brænderne er henholdsvis en 1.2 ohm, der kører bedst mellem 10-14 watt (præinstalleret) og en 0.8 ohm, der kører bedst mellem 15-18 watt.

For at skifte mellem de forskellige coils/brændere, skrues bunden af tanken, og man trækker herefter blot brænderen ud, og sætter den nye i. Derefter skrues det hele sammen igen.

En ting innokin har lavet smart her, er at integrere den lille 510 pin i selve brænderen, i stedet for bunden af tanken, hvilket gør, at at der altid er kontakt mellem brænder og mod, så fejlen "no atomizer" vil være utrolig sjælden på netop denne tank.

Alt i alt får du her et lille kompakt kit som både er simpelt og nemt at finde ud af, fuldt børnesikret og alligevel ikke mangler noget, hverken på damp eller smag.
 
Sættet indeholder:

1 x Coolfire Z50 mod.

1 x Zlide tank.

1 x 1.2 Ohm brænder (Sidder i tanken).

1 x 0.8 Ohm brænder.

1 x Ekstra drip tip.

1 x Ekstra pakninger.

1 x Mikro-USB oplader

1 x Manual.
 TypeE-cigaretter
mAh 2100
Passer til 510 gevind
VariabelVolt, Watt
Ohm 1.2, 0.8
Tank størrelse (ml) 2
MærkeInnokin
FarveGun Metal, Sort, Pink
EgenskabAir flow, Display, Pass-through, MTL
Velegnet tilBegynderen, Erfaren
Tank typeAtomizer
Watt 50
Batteri(er) Indbygget batteri
TPD Godkendt