1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Eleaf - iJust 3 kit

Eleaf iJust 3 kittet er et kit der egner sig godt til at have med på farten, men stadig kan lave en solid dampsky.

Denne e-cigaret har indbygget batteri, og man skal derfor ikke tilkøbe andet end e-væske for at komme i gang med denne e-cigaret.

Obs. Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tykkere væske til denne model. Eks. 70VG/30PG

Flere detaljer

Eleaf

101759

DKK 389,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Eleaf - iJust 3 kit

Dette kit fra Eleaf er en ny opgraderet version af den ældre iJust S og iJust NexGen. Den kommer med helt nye mesh coils, som sikre en god mængde smag. E-cigaretten har et indbygget batteri på hele 3000 mAh, hvilket giver rigeligt strøm til en hel dag, næsten uanset hvor meget man bruger den. Den har en max power output på 80W, hvilket sikre at hele HW coil serien fungere ekstrem godt på denne model. Knappen kan lyse i 4 forskellige farver, hvilket indikere hvor meget strøm der er tilbage på e-cigaretten. Tanken der sidder på e-cigaretten er den kendte Ello Duro tank, som er kendt for at være en sikker vinder, som kommer med en kapacitet på 2 ml.

OBS. Direkte lunge sug, egner sig bedst til denne e-cigaret

Eleaf iJust 3 kommer i 4 forskellige farver så der er lidt for enhver smag. De er også designet med et mønster der både gør at denne e-cigaret skiller sig ud fra mængden, men også sikre et godt greb omkring den.

Tanken er ekstrem nem at fylde. Man skal simpelthen bare presse toppen til side, hvorefter kan hælde væske ned gennem det hul der kommer frem. Dette gør det både hurtigt og nemt at genopfylde tanken på 2 ml.

Ved hjælp af 4 forskellige farver på knappen kan man se hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Når der er over 60% strøm lyser den grøn, fra 59-30% lyser den orange, fra 29-10% lyser den blå og når den kommer under 10% begynder den at lyse rød. Det er derfor virkelig nemt hele tiden at holde øje med hvor meget strøm man har tilbage og derved nemt at vide hvornår man skal have gang i opladeren igen.

Selve e-cigaretten har en diameter på 25mm og da batteriet har en 510 gevind, kan man derfor skrue stort set alle andre tanke på. Dette giver en god diversitet og mange muligheder for at bruge den med forskellige tanke og coils.

Når man skal lade denne model, bruger man bare det medfølgende micro USB kabel, som man stikker ind i den let tilgængelige USB port på bagsiden af e-cigaretten. Der sidder også en sikring inden i e-cigaretten der sikre at man ikke kan overlade e-cigaretten, så den slår altså selv fra, når det er fuldt opladet.

OBS! Vi anbefaler man kun bruger 50VG/50PG eller tykkere, dvs. højere VG procent end 50%

 

Sættet indeholder:

1 stk. Eleaf iJust 3 batteri

1 stk. Eleaf Ello Duro tank (810 Drip tip)

1 stk. HW-N coil

1 stk. HW-M coil

1 stk. Ekstra glas

1 stk. Manual

1 stk. USB kabel

 

TypeE-cigaretter
mAh 3000
Passer til 510 gevind, 810 Drip tip
Ohm 0.15, 0.2
Tank størrelse (ml) 2
MærkeEleaf
FarveBlå, Sort, Rød, Sølv
EgenskabAir flow, Sub Ohm
Velegnet tilErfaren, Øvet
Batteri(er) Indbygget batteri
TPD Godkendt