1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Aspire - Tigon Kit

Dette er en innovative Aspire Tigon Kit, som giver en rigtig fin mængde damp, og kan bruges både af nybegyndere og erfarne dampere.

Flere detaljer

Aspire

101745

Tilbehør

DKK 449,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Aspire - Tigon Kit

Her introducere vi en meget innovativ e-cigaret i Stick design der gør den utrolig kompakt og nem at have med på farten. Det er lavet som et helt børnesikret system, der dog stadig er let at finde ud af. Den kommer i 4 forskellige farver, nemlig børstet stål, blå, regnbue og sort. Den her model er lavet så man både kan bruge den til MTL(Mund Til Lungesug) men også som en lettere begrænset DL(Direkte Lungesug). Dette gør at stort set alle kan blive gode venner med denne e-cigaret og at den passer til de fleste. E-cigaretten kommer også men et pænt stort indbygget batteri på hele 1800 mAh der giver rigeligt strøm til en hel dag ved almindeligt brug.

E-cigaretter kommer som sagt med et 1800 mAh indbygget batteri, der giver strøm til hele dagen. Dette er pakket ind i en lille indpakning på kun 2,3 cm i diameter og 12,3 cm i højden. Det gør altså denne e-cigaret til en lille og handy e-cigaret, der er passer perfekt til at have med på farten, eller når det bare ikke må fylde for meget!

Der kommer 2 forskellige drip tips med i pakken, når man køber denne e-cigaret. Der kommer 2 med fordi den både kan bruges til MTL og DL, og der er derfor en fordel at have 2 forskellige drip tips, et til hvert formål. Man bør derfor bruge den korte til DL og den lange til MTL, da der er noget mere begrænset airflow i den lange.

Vi forhandler 2 forskellige coils. Den ene er på 0,4 ohm og passer rigtig godt til begrænset DL. Grunden til dette er fordi den kører noget højere watt og har en løsere sug. Den anden er en coil på 1,2 ohm og passer godt til MTL da den har et noget strammere sug, men også fordi den kun kører på 10-12W. Det gør også at batteriet holder noget længere på en opladning, hvis den bruger 1,2 ohm coilen frem for 0,4 ohm coilen.

Denne tank kommer også med en helt nye funktion. Den lukker nemlig selv tanken, når man tager coilen ud. Dette sikre at der ikke kommer væske ud, hvis man for eksempel kommer til at vælte tanken, mens man er ved at skifte coil.

Denne e-cigaret kommer også en justerbart airflow. Dette kan man justere ved at skrue på bunden. Man kan justere den lige fra et lille hul, til 5 små huller og videre over til 1 stort hul, der bare give fuld knald på.

Når man skal fylde denne e-cigaret trækker man bare op i toppen af tanken, hvorefter man skubber den til siden. Herefter kan man fylde den op i det lulle hul der kommer frem. Når man så skal lukke den igen, skal man bare slide toppen tilbage, og så hopper den selv på plads derefter.

Når man skal skifte coilen, vender man e-cigaretten på hovedet, skruer derefter hele bunden af. Man kan så trække coilen ud. Herefter presser man bare en ny coil i, og skruer bunden på igen, meget nemmere bliver det ikke.

Man lader denne e-cigaret ved at sætte USB kablet i stikket. Derefter vil der være 3 forskellige farver der indikere hvor langt den er med at lade. Hvis den er helt død, starter den med at lyse rød. Når den så er 50% skifter den over til blå, når den kommer over 80% skifter den til pink, og når den er 100% blink lyset 20 gange og går derefter ud. Det er derfor super nemt at følge med i hvor langt den er med at lade. Denne e-cigaret kan også holde til at blive ladet med op til 2A, hvilket gør at man kan lade den op på under en time.

Sættet indeholder:

1 stk. Aspire Tigon kit

1 stk. Aspire Tigon 0,4 ohm coil

1 stk. Aspire Tigon 1,2 ohm coil

1 stk. Ekstra glas

1 stk. Ekstra drip tip

1 stk. Manual

Diverse pakninger

TypeE-cigaretter
mAh 1800
Passer til 510 gevind
Ohm 0.4, 1.2
Tank størrelse (ml) 2
MærkeAspire
FarveBlå, Rainbow, Sort, Rustfrit stål
EgenskabAir flow, Pass-through
Batteri(er) Indbygget batteri