Aspire - Tigon Kit pris: 449.95 - 1

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder
Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Aspire - Tigon Kit

449,95 kr.

Inkl. moms

OBS! Da vi gennem en længere periode har oplevet problemer med leverancer og en større fejlmargin på produktet, vil dette udgå fra vores sortiment! Find din nærmeste butik klik her for fordelagtige ombytninger til andre produkter. eller kontakt support klik her 

Dette er Aspire Tigon Kit, som kan bruges både af nybegyndere og erfarne dampere.

Farve
Antal
101745-003
 

Sikker handel - Læs mere

 

Hurtig levering - Læs mere

 

Returpolitik - Læs mere

Aspire - Tigon Kit

OBS! Da vi gennem en længere periode har oplevet problemer med leverancer og en større fejlmargin på produktet, vil dette udgå fra vores sortiment! Se følgende links for alternativer!

eGo AIO POD 

iStick Amnis 2 Kit

iJust Mini Kit

Den her model er lavet så man både kan bruge den til MTL(Mund Til Lungesug) men også som en lettere begrænset DL(Direkte Lungesug). E-cigaretten kommer også med et indbygget batteri på 1800 mAh der giver  en hel dag ved almindeligt brug.

E-cigaretten er 2,3 cm i diameter og 12,3 cm i højden. 

Der kommer 2 forskellige drip tips med i pakken, når man køber denne e-cigaret. Der kommer 2 med fordi den både kan bruges til MTL og DL, og der er derfor en fordel at have 2 forskellige drip tips, et til hvert formål. Man bør derfor bruge den korte til DL og den lange til MTL, da der er noget mere begrænset airflow i den lange.

Vi forhandler 2 forskellige coils. Den ene er på 0,4 ohm og passer til begrænset DL. Grunden til dette er fordi den kører noget højere watt og har et løsere sug. Den anden er en coil på 1,2 ohm og passer til MTL da den har et noget strammere sug, men også fordi den kun kører på 10-12W. Det gør også at batteriet holder noget længere på en opladning, hvis den bruger 1,2 ohm coilen frem for 0,4 ohm coilen.

Denne tank lukker selv tanken, når man tager coilen ud. Dette sikrer at der ikke kommer væske ud, hvis man for eksempel kommer til at vælte tanken, mens man er ved at skifte coil.

Denne e-cigaret kommer også en justerbart airflow. Dette kan man justere ved at skrue på bunden. Man kan justere den lige fra et lille hul, til 5 små huller og videre over til 1 stort hul.

Når man skal fylde denne e-cigaret trækker man op i toppen af tanken, hvorefter man skubber den til siden. Herefter kan man fylde den op i det lulle hul der kommer frem. Når man så skal lukke den igen, skal man slide toppen tilbage, og så hopper den selv på plads derefter.

Når man skal skifte coilen, vender man e-cigaretten på hovedet, skruer derefter hele bunden af. Man kan så trække coilen ud. Herefter presser man en ny coil i, og skruer bunden på igen.

Man lader denne e-cigaret ved at sætte USB kablet i stikket. Derefter vil der være 3 forskellige farver der indikere hvor langt den er med at lade. Hvis den er helt død, starter den med at lyse rød. Når den så er 50% skifter den over til blå, når den kommer over 80% skifter den til pink, og når den er 100% blink lyset 20 gange og går derefter ud. Denne e-cigaret kan også holde til at blive ladet med op til 2A, hvilket gør at man kan lade den op på under en time.

Sætter indeholder:

1 stk. Aspire Tigon kit

1 stk. Aspire Tigon 0,4 ohm coil

1 stk. Aspire Tigon 1,2 ohm coil

1 stk. Ekstra glas

1 stk. Ekstra drip tip

1 stk. Manual

Diverse pakninger 

Ventetid efter væskepåfyldning
10 - 15 minutter

Specifikationer

  • Komplet kit
  • Watt styrke her
  • . batteri mAh
  • .2 ml. tank
  • .70PG / 30VG
  • TPD Godkendt

(Hvis strøm indikation)

Niveau 1
Strøm 50%
Niveau 2
Strøm 80%
Niveau 3
Strøm 100%
Aspire
101745-003

Data ark

Type
E-cigaretter
mAh
1800
Passer til
510 gevind
Ohm
0.4
1.2
Tank størrelse (ml)
2
Mærke
Aspire
Farve
Blå
Rainbow
Sort
Sølv
Egenskab
Air flow
Pass-through
Batteri(er)
Indbygget batteri
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord