1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

KICK MAX Starter Kit

KICK MAX er en ny udgave af den gamle KICK MTL som mange kender. Her får du alle funktioner fra KICK MTL og ydermere flere nye funktioner. Denne model har ingen knap og det gør den derfor brugervenlig.

OBS: Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. Blandt andet vores egne Insanovæsker, som kan købes her.

Flere detaljer

KICK MTL

101718

Tilbehør

Test

KICK MAX POD KICK MAX POD
DKK 119,95
USB-C Ledning USB-C Ledning
DKK 39,95 DKK 35,96
inSano - USB Strømadapter 2A inSano - USB Strømadapter 2A
DKK 39,95 DKK 35,96
DKK 129,00

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

KICK MAX Starter kit

KICK MAX fra Subohm er et pod system, som hurtigt har slået sit navn fast i Danmark, grundet dens brugervenlighed.

KICK MAX og pods dertil er lavet, så de er kompatible med både almindelig nikotin, saltnikotin og CBD, hvilket giver dig muligheden for at dampe flere typer væske.

Kick Max kan også bruges med højere VG procent end de 50% vi anbefaler, men dette vil dog nedsætte levetiden på poden væsentligt.

Denne e-cigaret er bygget op omkring et pod system, hvilket gør, at man simpelthen skifter hele poden i stedet for at skulle bøvle med at skifte coil/brænder, som man ellers kender det, fra traditionelle e-cigaretter. Så altså i stedet for at skifte coilen/brænderen, skifter man hele væskebeholderen, som vi omtaler som pod. Disse pods har en 1,6 ohm coil indeni, hvilket giver en dampmængde, der minder meget om en almindelig cigaret. Poden til Kick er bygget op som en keramisk coil. Det betyder, at man bruger en speciel form for keramik i stedet for vat til at suge væsken ind til coilen. Det resulterer i, at din pod generelt vil have længere levetid en almindelige coils. Da dette keramiske materiale har væsentlig større sugeevne end vat, kan man tage sin nye pod i brug bare 1 minut efter, at man har fyldt den med væske.

På den gamle KICK MTL skulle man mase poden ned for at få den til at sidde rigtigt. Her på den nye er der kommet et nyt system, som bruger magnet til at holde poden fast, hvilket gør, at det hele fungerer markant nemmere.

OBS. Mund til lunge sug, egner sig bedst til denne e-cigaret

Selve e-cigaretten har et indbygget batteri på 400 mAh, hvilket er mere end 40% større end den gamle KICK MTL. Det betyder selvfølgelig, at den holder batteri længere tid på en opladning. Udover det er der også kommet USB-C stik til opladning, der gør, at den oplader ligeså hurtigt som den gamle, på trods af et større battero.  Man skal regne med ca 20-30 minutter, for at Kick MAX er fuldt opladet. USB-C kablet medfølger selvfølgelig, så man kan oplade denne e-cigaret ligesom man er vant til, bare man har en adapter eller f. eks USB-indgang i bilen eller computeren, at sætte kablet i.

På KICK MAX sidder batteriindikatoren i bunden, på frontsiden, så man rent faktisk kan se den, imens man damper. Indikatoren lyser, når der er strøm på og den er i brug, og lyset skifter til rødt, når det er tid til at lade den op.
Mens man oplader KICK MAX lyser den rødt, hvorefter den stopper med at lyse, når den er fuldt opladet.

KICK MAX er lavet til alle, hvad end du er nybegynder eller ekspert.

 

Sættet indeholder:

1 stk. KICK MAX

2 stk. 1,5 ml. POD

1 stk. USB-C kabel

1 stk. manual

 

TypeE-cigaretter
mAh 400
Ohm 1.6
Tank størrelse (ml) 1,5
MærkeSubohm
FarveBlå, Rød, Sort, Sølv, Pink
EgenskabMTL, Pass-through
Velegnet tilBegynderen, Erfaren, Øvet
Tank typePod
Batteri(er) Indbygget batteri
TPD Godkendt
  • 400 mAh batterikapacitet
  • USB-C oplader
  • LED-batteriindikator
  • Lav batterisikring
  • Overspændingssikring
  • 20 minutters opladning