Joyetech - eGo AIO Pod Kit pris: 199.95 - 1

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Joyetech - eGo AIO Pod Kit

199,95 kr.

Inkl. moms

Det nye All-in-one pod system fra Joyetech, med indbygget 1700mAh batteri.

OBS! Vi anbefaler at du bruger 30VG/70PG fra INSANO, som kan købes her.

Ego AIO POD Kit kan også bruges med 50VG/PG50.

Farve
Antal

 
Din ordre afsendes om:

409690-001
 

Sikker handel - Læs mere

 

Hurtig levering - Læs mere

 

Returpolitik - Læs mere

Joyetech eGo AIO Pod

De fleste dampere kender den klassiske Joyetech eGo AIO e-cigaret. En, i dag, "ældre" model, som dog stadig er blandt de mest populære e-cigaretter for den nye damper. Den har gennem tiderne ofte været det sikre valg, da den er kendt som en af de mest brugervenlige e-cigaretter på markedet. Nu har Joyetech dog viderudviklet den gamle eGo AIO model, og sendt den nye eGo "AIO" Pod på markedet. En, næsten, tro kopi af den originale eGo AIO, men nu både med USB-C for hurtigere opladning, og med pods i stedet for de klassiske coils.

Er du nybegynder og på udkig efter din første damper, så vil den nye eGo Pod, være et fornuftigt valg, hvis det ikke skal være kompliceret.

Med en vægt på 50g og en højde på 13.5cm, er Joyetech eGo Pod et lille, kompakt og diskret batteri, men har, på trods af størrelsen, en lang batteriholdbarhed. Med  1700mah batteri, kan du holde dig kørende hele dagen. Når du holder knappen nede for at dampe, vil en LED batteri-indikator fortælle dig, hvornår det er tid til en opladning.

Påfyldning af e-væske og udskiftning af coils:

"Tanken" på Joyetech eGo Pod er, som navnet antyder, ikke en tank som vi normalt kender det, men en pod. Det betyder i bund og grund, at tank og coil er kombineret, så du behøver ikke sidde og fedte med coils når det er tid til at skifte. Du tager simpelthen bare hele podden af, og smider den i affald, fylder en ny pod op med væske, og sætter den på din Joyetech eGo Pod. Vent derefter ca. 10-15 minutter, og så er du klar til at dampe videre.

Joyetech eGo Pod har et simpelt påfyldningssystem, som desuden er børnesikret. I bunden af podden, sidder en lille dyse, som du kender det fra en lighter. Alt du skal gøre er blot at, sætte spidsen af din flaske med væske på, trykke dysen ned mens du let trykker på flasken, og podden bliver så langsomt fyldt op med væske.

OBS! Vær opmærksom på ikke at trykke for hårdt, så du undgår væsken flyder ved siden af. Podden er lavet til både freebase nikotin og til nikotinsalt og den kan indeholde 2ml væske, og overholder dermed gældende lovgivning.

Hver gang du skifter til en ny pod, anbefaler vi at du tager 2 lange sug uden at trykke på knappen efter påfyldning. Dette er for at suge e-væske ind i coilen, så den bliver gennemvædet. Derefter bør du lade din e-cigaret stå i cirka 10-15 minutter, uden at tage den i brug. Dette hjælper til, at din brænder ikke begynder at smage brændt allerede fra starten.

Pods/tanke kan købes HER. - Eller under "TILBEHØR" lige over knappen "Læg i kurv".

Tænd og sluk Joyetech eGo Pod:

Giv knappen 5 hurtige klik. Herefter vil knappen blinke, og din Joyetech Ego Pod er nu tændt. Når du har dampet færdig og det er tid til at slukke den, så er det blot 5 klik igen.

Joyetech eGo Pod sættet indeholder:

1 stk Joyetech eGo Pod e-cigaret (1700 mAh)
1 stk eGo Pod (1,2Ω)
1 stk USB-C opladerkabel
1 stk blandingsflaske (Specieldesignet til at påfylde væske på eGo Pod)
1 stk brugervejledning
1 stk garantibevis

Advarsler:

- Batterier skal efter brug afleveres på genbrug station, i batteri skraldespand eller lignende

- Må ikke udsættes for ekstrem varme, kulde eller vand

- Har du tabt eller på anden måde skadet dit batteri, anbefaler vi du bortskaffer det

- Brug aldrig ukurante e-cigaretter, batterier og opladere. Du kan læse mere omkring batterisikkerhed ved at klikke HER.

Er du stadigvæk i tvivl omkring batterisikkerhed, er du mere en velkommen til at besøge en af vores butikker. Her kan vores dygtige personale, komme nærmere ind på sikkerheden omkring batterierne.

Specifikationer

  • Komplet kit
  • 11,4 W
  • 3,7 V
  • 1,2 ohm POD modstand
  • .1700 mAh
  • 2 ml. tank
  • USB-C
  • TPD Godkendt

Strømindikation

Mindre end 20% strøm tilbage
Rød
Mellem 20 og 60% strøm tilbage
Blå
Mellem 60 og 100% strøm tilbage
Grøn
Joyetech
409690-001

Data ark

Type
E-cigaretter
mAh
1700
Ohm
1.2
Tank størrelse (ml)
2
Mærke
Joyetech
Farve
Blå
Rainbow
Sort
Sølv
Egenskab
Genopladelig
MTL
Pass-through
Velegnet til
Begynderen
Tank type
Pod
Batteri(er)
Indbygget batteri
Registreret ved Sikkerhedsstyrelsen
Ja
EC-ID
02828-21-80113
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord