Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Hangsen - iQ 3S slim Kit

Hangsen iQ 3 SECS Pod System er et af de mest intelligente og smukke podsystemer i branchen, der anvender et 400mAh genopladeligt batteri med OLED-skærm.

Nedsat pris da vi ikke kan få flere pods til denne model!

OBS: Vi anbefaler, at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne modelEks. 70PG/30VG

Flere detaljer

Hangsen

101742

Tilbehør

Test

Insano - Tobacco Insano - Tobacco
DKK 25,00
DKK 49,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Hangsen - iQ 3S slim kit.

Hangsen iQ 3Secs 400 mAh Pod System Starter Kit med genopfyldelig 2 ml. pod er den ultimative, opsætning for vapers der foretrækker pod-stil af vaping. I modsætning til mange pod-baserede e-cigaretter, kan denne enhed prale af et meget veludført design. Den er slank og kompakt, hvilket gør den bærbar og diskret.

Hvis du er klar til, at skifte til en mere bærbar vaping stil, men ikke ønsker at opgive strøm og dampproduktion af konventionelle box mods, er Hangsen iQ 3S 400 til dig. Dette kit er drevet af et imponerende 400 mAh batteri, der er indbygget og derfor bare skal oplades igennem det indbygget micro-usb stik.

OBS. Mund til lunge sug, egner sig bedst til denne e-cigaret.


Den genopfyldelige pod der er inkluderet kræver, at man bruger meget tyndt e-juice i den. Vi anbefaler, at man holder til væske med maksimalt 30% VG for, at få disse pods til at holde længst muligt. Vi anbefaler, at man bruges vores inSano serie, som kan findes lige her

Den trækaktiverede fyringsmekanisme får dig til at føle, at du bruger en analog cigaret, da man ikke skal trykke på nogen knap for, at aktivere denne model. Dette gør den ekstrem brugervenlig og noget en hver vil sætte pris på at have med sig.

Denne enhed kan blive fuld opladet på bare 30 minutter, så du kan komme tilbage til vaping på ingen tid. Overvåg batteriets levetid på OLED skærmen, som hele tiden opdatere dig med dit batteri niveau i intervaller af 10%.

Her får man en lille og diskret e-cigaret, både i udseendet men også i damproduktionen, da det kun producerer en meget tilpas dampsky der minder om almindelige cigaretter. iQ 3S kitter er designet uden en aktiveringsknap, dette betyder at iQ 3S bliver aktiveret når man inhalerer, hvilket gør denne super velegnet til en nystartet e-cigaret bruger eller til dem, der bare ønsker det lille, stil rent og nemt.! Din iQ3S er udstyret med et display, der viser batteristatus. Der er plads til 2 ml. væske, og væsken fyldes direkte gennem din pod (tank beholder). Du bør udskifte patronen, når du føler at smagen og dampen er faldet (5-7 dage +/- alt efter forbrug) . Vi anbefaler, at du fylder din patron med e-væske, som består af 30% VG og 70% PG.

Denne elektriske cigaret fra Hangsen er skabt med den nyeste teknologi. Du fjerner let den patron, der er placeret på toppen, og som faktisk er en del af dit mundstykke. Når du er ude, kan du fylde din patron med e-væske ved, at løfte det låg af der er placeret på dens nederste kant. Inkluderet i kittet er en lille plastflaske, der kan gøre det nemmere for dig, at fylde din iQ 3S med e-væske. Når du fylder din elektriske cigaret, skal du lukke låget forsigtigt og sætte podden på plads igen i din elektriske cigaret. Nu er du klar til, at dampe!

 

Sættet indeholder:

1 stk. Hangsen - iQ 3S slim batteri.

1 stk. Hangsen - iQ 3S 1,5 ohm pod.

1 stk. micro-USB kabel.

1 stk. manual.

TypePOD
mAh 400
Ohm 1.5
Tank størrelse (ml) 2
MærkeHangsen
FarveSort
EgenskabPass-through
Velegnet tilBegynderen
Batteri(er) Indbygget batteri
TPD Godkendt
Specifikationer:

Plug and Play-økosystem
Integreret 400mAh genopladeligt batteri
2 ml. Refillable Cartridge Kapacitet
2,0ohm Atomizer Resistance
0,96 "TFT Display - Puff Count / Batterilevetid
LED lys batteri indikator
Spændingsbaseret udgang
Draw-Activated Firing Mechanism
MicroUSB opladningsspot
Proprietary Gold-Plated Magnetisk forbindelse
Funktioner:

Interaktiv brugergrænseflade design
Viser både batteriets levetid og puff animation
Genopfyldelig 2 ml. pod
Slank Glans Afslut
Smooth Edge Design
Tegn Aktiveret Firing
Anti-tør brænding
7V Max Output
Micro USB opladning
30-minutters hurtig opladningsteknologi