Uwell - Nunchaku 2 Kit pris: 549.95 - 4

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Uwell - Nunchaku 2 Kit

549,95 kr.

Inkl. moms

Nunchaku 2 er Uwells nyeste skud på stammen. En opgradering fra det velkendte og evigt populære Nunchaku mod.

Farve
Antal

 
Din ordre afsendes om:

Ikke på lager
409636-001

 

Sikker handel - Læs mere

 

Hurtig levering - Læs mere

 

Returpolitik - Læs mere

Nunchaku 2 Kit

Navnet på Uwell Nunchaku-serien kommer fra formen på håndtaget på våbenet nunchaku. Uwell Nunchaku 2 fortsætter da også med det originale design man kender fra forgængeren. Med målene 100 mm x 29,9 mm x 29,9 mm er Nunchaku 2 dog lidt større end den originale Nunchaku, da den nu understøtter større batterier (20700 og 21700 - medfølger ikke). Der følger dog en batterimuffe med, der passer til 18650-batterierne, du kender fra de fleste andre mods. Moddet kan køre op til 100W, med 21700 batteri (medfølger ikke). Nunchaku 2 vejer 141 g, hvilket er en smule tungere end andre vape-penne på markedet, men den er til gengæld fremstillet i rent holdbart rustfrit stål. Du får dermed et mod, der kan holde til noget, og tilmed en skinnende, spejlblank finish. Det er desuden støvtæt og fugtafvisende. Den buede og slanke midte ligger godt i hånden. 

I modsætning til den tidligere Nunchaku, er den lille skærm placeret nær toppen i stedet for ved bunden. Skærmen er stadig let læselig og lyser godt op. Skærmen viser wattstyrke, tilstand, ohm på coilen og batterilevetid. Den sorte og runde fireknap er placeret under skærmen og den reagerer med det samme. Justeringsknapperne på Nunchaku 2 er blevet fjernet, så den er væsentligt mere ren i designet. Alt du skal bruge forgår via din fireknap og et internt gyroskop. 5 hurtige tryk for at tænde og slukke moddet, og 3 hurtige tryk når du vil ændre indstillinger, eller watt. Nunchaku 2 kan både køre variabel watt, TCR-tilstand og bypass. Du kan også indstille wattstyrken i TCR-tilstand. Bare vip moddet til du rammer den ønskede watt, (SS316L-coilen fungerer bedst ved 60 - 65W) og tryk på fire-knappen for at bekræfte dit valg. Det nye system kan kræve lidt tilvænning, men efter få gange, er det en feature du bliver virkelig glad for. 

Nunchaku 2 har en micro-USBport i toppen moddet og den understøtter op til 2A opladning. Dog anbefales altid opladning på en lavere ampere, og vi vil til enhver tid, anbefale, at du oplader dine batterier separat. Både for at batteriet bliver opladt korrekt, og levetiden forlænges. En anbefalelsesværdig oplader, kunne være  Nitecore D4, som understøtter alle tre batterityper din Nunchaku 2 kan køre med, og den kan købes her. Batteridækslet sidder i bunden af moddet, akkurat ligesom på den originale Nunchaku. Skru dækslet af, smid batteriet i, og du er klar til at dampe. Vær obs på at batteriet skal vende korrekt!

Her er den hurtige guide til din Uwell Nunchaku 2.

•    Klik på fireknappen fem gange for at tænde eller slukke enheden.
•    Tryk på fireknappen og hold den nede for at vape.
•    Vip moddet til venstre for at reducere wattstyrken, til højre for at øge wattstyrken.
•    Tryk 3 gange på fireknappen for at komme ind i hovedmenuen.
•    Tryk på fire og hold den nede for at forlade hovedmenuen.
•    Vip til venstre eller højre i hovedmenuen for at bladre gennem de tre tilstande. Tryk på fireknappen for at vælge en tilstand: Power mode (Variabel watt), TCR Mode (Temperaturkontrol) og Mech Mode (bypass)

Nunchaku 2 understøtter tanke op til 25mm uden ”overhang”. Den medfølgende Nunchaku 2 sub-ohm-tank er dog skabt perfekt til moddet, så ingen grund til at skifte til anden tank.

Uwell Nunchaku 2 tanken er lavet af rustfrit stål ligesom resten af moddet. Den TPD godkendte 2ml tank med silikonemembran forhindrer også effektivt lækproblemer. Du kan let fjerne toppen med en kvart omdrejning, og derefter fylde væske på. Påfyldningsporten er fleksibel, så der kan bruges forskellige typer af flasker til at fylde tanken, uden problemer.

Der er tre mellemstore airflow-huller på bunden af tanken. Du kan justere dit airflow med justeringsringen, selv når tanken er installeret på moddet. Helt åbent airflow giver det samme løse sug, som kendetegner den originale tank.
Tanken er derudover nem at skrue fra hinanden, så rengøring bliver let som en leg.

Der følger to forskellige coils med til kittet - en 0.2ohm Kanthal Mesh-coil og en 0.14ohm SS316L Mesh-coil. Nunchaku 2 tanken kører samme ”plug-n-play system med coils, som den originale, så ingen grund til at skrue dine coils i. De er desuden kompatible med den originale Nunchaku, og de originale Nunchaku coils kan også bruges med den nye tank.

Begge coils er klassificeret til at køre 50 - 60W. 0.2 coilen kan kun bruges i watt-tilstand, mens 0.14 coilen også kan køre på TCR-tilstand. De to coils kører perfekt med 70/30 væske eller tykkere, uden dryhits. 


Sættet indeholder:

1 stk. Uwell - Nunchaku 2 kit (batteri medfølger ikke)

1 stk. Uwell - Nunchaku 0,2ohm coil

1 stk. Uwell - Nunchaku 0,14ohm coil

1 stk. batteriadapter 

1 stk. brugermanual

1 stk. Mikro USB kabel

Specifikationer

  • Komplet kit
  • Op mod 100 W
  • 2 ml. tank
  • TPD Godkendt
409636-001

Data ark

Type
E-cigaretter
Passer til
510 gevind
Variabel
Temperatur
Watt
Ohm
0,14
0.2
Tank størrelse (ml)
2
Mærke
Uwell
Farve
Blå
Rainbow
Sort
Sølv
Egenskab
Air flow
Pass-through
Sub Ohm
Velegnet til
Begynderen
Erfaren
Øvet
Watt
100
Batteri(er)
Medfølger ikke
Batteri størrelse
18650
20700
21700
Registreret ved Sikkerhedsstyrelsen
Ja
EC-ID
02828-19-80103
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord