NiteCore D4 oplader pris: 349.95 - 1

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

NiteCore D4 oplader

349,95 kr.

Inkl. moms

Nitecore D4 er en universal smartoplader, der er kompatibel med næsten alle genopladelige batterier.

Antal

 
Din ordre afsendes om:

409643
 

Sikker handel - Læs mere

 

Hurtig levering - Læs mere

 

Returpolitik - Læs mere

Tilbehør

NiteCore D4 - Oplader

NiteCore Digicharger D4 er multi-batteri smartoplader. NiteCore D4 er kompatibel med stort set alle batterier. NiteCore D4 registrerer selv, hvilken batteritype der bliver sat i, og den oplader herefter batteriet optimalt ud fra hver enkelt batteris behov. Dog er undtagelsen LiFePO4 og små batterier med en kapacitet på 750 mah eller mindre en undtagelse, men her har du MODE-knappen til hjælp, hvor du blot vælger den korrekte type opladning. Husk altid at læse den medfølgende manual! Så er du dobbeltsikret og aldrig i tvivl om, at du trykt kan stole på din oplader. Derudover kan du snildt oplade flere forskellige batterityper samtidig. NiteCore D4 er så smart, så hvert enkelt batterislot i opladeren, styres af hver deres microchip, og det sikrer at alle batterier oplades ud fra netop deres behov. Det er så simpelt som det overhovedet kan være. Isæt batteri, og NiteCore D4 gør resten af arbejdet for dig. Derudover er NiteCore D4 en af de mest sikre opladere der i dag findes på markedet. Ikke nok med at den er lavet af et brandhæmmende og flammeresistent materiale, så holder denne smarte oplader også øje med, hvor varme batterierne bliver, mens de bliver opladt. Skulle dine batterier blive for varme, stopper opladeren simpelthen bare med at oplade på det enkelte batteri, uden det påvirker opladningen af de andre batterier. NiteCore D4 stopper desuden med at oplade batteriet, lige så snart det er fuldt opladt, så der er ingen grund til bekymring, for at batterierne overoplader. NiteCore D4 holder dig altid opdateret på batteriernes status. Displayet på fronten, er et stort informationscenter, med alle oplysninger tilgængelige. Så snart du placerer et batteri i en af ​​de fire tilgængelige slots, begynder opladeren at analysere batteriet. Så længe batteriet er sikkert at oplade og ikke er teknisk 'dødt', starter det den automatiske opladningscyklus. Displayet begynder at skifte mellem batteriets nuværende spænding, mængden af ​​strøm opladeren sender igennem batteriet, og den samlede tid, hvor batteriet har været sat i opladeren.

Den lille trekant under hvert slot angiver, at de viste oplysninger kun er til DET batteri. For at skifte skærm til et andet batteri skal du trykke på den gule knap på siden. Søjlediagrammerne viser opladningsstatus for hvert batteri. Displayet minder dig desuden også om, hvilken type batteri der er isat. De to gule knapper på venstre side af enheden bruges til at skifte visning af tilstand og valg af information på slots i brug. NiteCore D4 har derudover en funktion der aktiveres ved at trykke og holde på 'slot'-knappen (i cirka 1 sekund) under opladning. Hvis du gør det, reduceres lysstyrken på displayet. Dette er hovedsageligt beregnet til opladning natten over, hvorved displayet er dæmpet for ikke at forstyrre din nattesøvn. Meget betænksomt. NiteCore D4 tilsluttes strømstikket med det medfølgende kabel, og for opladning i et køretøj er der en DC-port placeret på bagsiden. (DC-kabel medfølger ikke).

Funktioner:

 • Kan oplade fire batterier samtidig.
 • Hvert slot overvåges seperat og oplader uafhængigt af hinanden.
 • Optimeret opladningsdesign til IMR-batterier.
 • Integreret LCD-panel viser tydeligt opladningsparametrene.
 • To sideknapper, der er bekvemt placeret, giver mulighed for let valg af specifikke batterityper og opladningsparametre.
 • Intelligent kredsløb registrerer batteritype og -status, før den går i automatisk opladningstilstand (CC, CV, dV / dt)
 • Registrerer automatisk batteristrømstatus og vælger den passende spænding og opladningstilstand (dog ikke LiFePO4-batterier).
 • Stopper automatisk opladning, når den er færdig.
 • Har forebyggelse af overladning til beskyttelse af batterier.
 • Indeholder temperaturovervågning for at forhindre overophedning.
 • Lavet af slidstærkt ABS-plast (brandhæmmende / flammebestandigt).
 • Har beskyttelse mod omvendt polaritet for at forhindre skader forårsaget af forkert indsatte batterier.
 • Designet til optimal varmeafledning. Certificeret af RoHS, CE, FCC og CEC.
 • Forsikret over hele verden af ​​Ping An Insurance (Group) Company of China, Ltd.

Batterier understøttet:

Li-ion / IMR / LiFeP04: 26650, 22650, 20700, 18650, 17670, 18490, 17500, 18350, 16340, 14500, 10440 Ni-MH og Ni-Cd: AA, AAA, AAAA, og genopladelige C batterier.

Nitecore
409643

Data ark

Type
Ladere
Mærke
Nitecore
Registreret ved Sikkerhedsstyrelsen
Ja
 • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord