KICK MAX - K-Power Bank Etui pris: 45 - 1

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

KICK MAX - K-Power Bank Etui

45,00 kr.

Inkl. moms

K-Power bank er et etui, som også fungere som en powerbank med 2500 mAh. Den kan både oplade din Kick Max eller et andet elektronisk apparat.

OBS! KICK MAX - K-Power kan kun oplade KICK MAX inde i etuiet. Denne funktion fungere ikke med den ældre version, KICK MTL.

KICK MAX e-cigaret og KICK MAX Pod medfølger ikke til K-Power!

Farve
Mah
Antal

 
Din ordre afsendes om:

101720-001
 

Sikker handel - Læs mere

 

Hurtig levering - Læs mere

 

Returpolitik - Læs mere

Tilbehør

KICK MAX POD
119,95 kr.

KICK MAX - K-Powerbank etui

K-Power bank er en power bank med 2500 mAh, som også fungere som et etui til Kick Max. Det er muligt, at oplade sin Kick Max ca. 6 gange på en opladning af K-power. Den har plads til 1 stk. Kick Max og 1 stk. ekstra pod. 

Ved at åbne toppen af K-Power, kan ens Kick Max sættes i og begynde at oplade. Hvis man har glemt at oplade sin Kick Max, kan man med  passthrough funktionen, dampe imens den sidder i K-Power.

I bunden på den ene side af power banken, sidder der nogle små lysdioder. De indikerer hvor meget strøm der er på K-Power. I bunden af K-Power er der en USB-C indgang, som bruges til at oplade den. Med USB-C får man en hurtig opladning, uden at skulle tænke på hvilken A/C adapter der bruges. Ved siden af USB-C indgangen sidder der en alm. USB-indgang, som opalder med 1A. Denne kan bruges til at oplade andre elektroniske apparater, så som e-cigaretter, mobiltelefon, headset og meget mere. Ved siden af disse to USB indgange sidder en lille power knap, som tænder og slukker for powerbanken.

Ved hjælp af QI wireless teknologi, kan man oplade K-powerbanken trådløst. K-powerbank kan også oplade andre elektroniske enheder som er kompatible med QI wireless. Den trådløse opladning kan findes på forsiden af K-power (samme side om lysdioderne). Her er et "lyn" ikon. Læg blot fx din mobiltelefon oven på denne side, for at oplade trådløst. Man kan desuden oplade flere ting på en gang, fx kan man sætte sin Kick Max i power banken og samtidig bruge den trådløse opladning.

Produktet vejer 118g. uden kick max og ekstra pod.

OBS! KICK MAX - K-Power kan kun oplade KICK MAX inde i etuiet. Denne funktion fungere ikke med den ældre version, KICK MTL.

KICK MAX e-cigaret og KICK MAX Pod medfølger ikke til K-Power!

Sættet indeholder

1 stk. KICK MAX - K-Power bank etui 

1 stk. USB-C kabel

1 stk. Brugermanual 

KICK MTL
101720-001

Data ark

Type
Etui / Case
Ladere
Mærke
Subohm
Farve
Sort
Velegnet til
Begynderen
Erfaren
Øvet
Batteri(er)
Indbygget batteri
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord