1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

E-Cigaret Tilbehør

Alt tilbehør til din e-cigaret finder du her. Alt lige fra e-cigaretholdere, halskæder, etuier mm. 
Vi forhandler kun de mest anerkendte brands så som Elego, Innokin, kangertech og mange flere. På den måde, er du garanteret produkter i top-kvalitet til skarpe priser.
Vi køber så stort ind, at vi kan sælge e-cigaret tilbehør billigere end de fleste og vi garanterer for, at du får en god og korrekt behandling hos os.

 • Diverse
 • Etuier

  Her finder du en masser forskellige etuier til din e-cigaret. Der er både hard cases og silikone etuier til mange forskellige e-cigaretter. Disse etuier er rare at have til sin e-cigaret for at beskytte den mod skader ved tab og stød. Der findes forskellige slags etuier, som ses herunder.

  Hard case

  Et hard case etui, er et rimeligt hårdt etui, som beskytter indholdet super godt! Mange af disse hard cases er også store nok til at man kan have andet end bare sin e-cigaret i den, så man også kan opbevare noget væske og måske en lader i den. Så man du klar til hele dagens udfordringer.

  Silikone

  Silikone etuier bliver tit omtalt som et sleeve, som typisk sidder helt tæt omkring selve e-cigaretten og beskytter den derfor meget effektivt! Disse etuier findes ikke til alle e-cigaretter, men dem der findes fungerer super godt. Disse silikone etuier betyder også, at e-cigaretten ligger bedre i hånden, og ikke så let glider ud, da materialet er meget skridsikkert.

 • Halskæder
 • Drip Tips

  En drip tip er mundstykket på selve e-cigaretten, eller tanken. Drip tips kan udskiftes på langt de fleste modeller, og der er derfor en standard størrelse på gevindet. Denne standard størrelse hedder 510, fordi diameteren på gevindet, der sættes ned i tanken er 5,1 mm. Selvom 510 er standarden, kan der forekomme mindre forskelle afhængigt af, hvor store gummipakningerne er, og hvor præcist de er lavet. Det er derfor ikke alle 510 drip tips der vil sidde stramt i alle tanke beregnet til en 510 drip tip. Drip tips bliver lavet i mange forskellige udformninger og materialer.

 • Holdere

  I denne kategori finder du alle vores e-cigaret holdere. En e-cigaret holder kan være udformet på mange måder. Vi har både holdere til at stille den i på bordet, så e-cigaretten ikke vælter. Disse holdere laves i metal og i silikone. Silikoneholdere kan ofte suge sig fast på en glat overflade, som metal, glas eller sten, og i nogle tilfælde også træ. I denne kategori finder du også små tasker til at opbevare dit e-cigaret gear, såsom væsker, lader og ekstra coils.

  Der findes også holdere til din bil. På den måde er din e-cigaret altid er lige ved hånden når du kører bil, og ligger ikke og triller rundt på et sæde eller i bunden af bilen.

 • Ladere
 • Glas

  Glas er som regel lavet af Pyrex glas, da det simpelthen er det eneste, der både kan holde til varmen og ikke tager smag af de forskellige aromaer i e-væskerne. Specielt smage som citrus, lime og menthol er meget hårde ved tankene, og derfor kan man ikke bruge plastik til selve tanken, da det simpelthen vil revne.

  Der kan skiftes glas på rigtig mange tanke, og disse reserve-glas finder du i denne kategori. Vi har glas til stort set alle vores tanke, og de fleste af dem er super lette at skifte.

  Du skal være meget opmærksom på, at det er det rigtige glas du får købt, når du skal have et nyt eller et ekstra glas. Det er nemlig de færreste modeller, der bruger samme glas, så du bliver derfor nødt til at købe det glas, der passer lige præcist til din tank. Hvis du har problemer, eller er i tvivl om hvilket glas du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os via kontakt her.

 • Pakningsringe

  Her finder du alle de former for pakninger vi har. Der findes både pakninger til at sætte for enden af glasset, hvis du har behov for at skifte disse. De kan for eksempel gå i stykker, hvis du smadre glasset, eller bare blive slappe efter langs tids brug og derfor trænge til en udskiftning. I andre tilfælde kan du også udskifte dem for at få dem i en anden farve, hvis dette passer bedre til resten af din e-cigaret.

  Vi har også top pakninger til Smok tanke. Mange Smok tanke er kommet med et super nemt og hurtigt top-fill, hvor man bare lige drejer toppen 180 grader for at fylde den. Herunder sidder der en pakning som godt kan blive slidt efter lang tids brug. Derfor er det en god idé altid at have en ekstra liggende, hvis den gamle går i stykker, så man kan skifte med det samme.

 • Opladere

  Her finder du alverdens forskellige opladere. Vi har alt fra kabler til store batteriladere, der kan tage 6 batterier ad gangen. Vi har også adaptere til væggen, sådan at man kan oplade sin e-cigaret direkte i en vægkontakt. 

  Der findes mange forskellige e-cigaretter, og mange af dem bruger forskellige ladere. Det er derfor super vigtigt, at man vælger den rigtige lader, da det ellers ikke vil fungere. Hvis du er i tvivl om hvilken lader du skal bruge, er du mere end velkommen til at tage fat i vores support, som du finder et link til nederst på denne side.

Pr. side