Diverse

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 10 produkter.

Viser 1-10 of 10 vare(r)

Aktive filtre

Diverse tilbehør og udstyr til e-cigaretter

Leder du efter tilbehør til e-cigaretter eller tilbehør til andre ting? Så finder du nedenfor et bredt udvalg af diverse produkter. Vi har alt lige fra selfiestick til tankbeskyttelse og silikoneholdere. Du er derfor velkommen til at tage et kig. Vi har sørget for at samle det hele på én side, så du har mulighed for at få et overblik over udvalget.

Powerbanks til dig, der er på farten

Hvis du er på farten og ofte oplever, at din enheder løber tør for strøm, bør du overveje en powerbank. Her på siden tilbyder vi powerbanks til forskellige priser, situationer og enheder. En powerbank har et batteri, der løbende bliver opladet, så det kan give strøm til dine digitale enheder.

Det kan være alt lige fra smartphones til e-cigaretter. Har du ofte en e-cigaret med på farten, der løber tør for strøm, kan du ved hjælp af powerbanken oplade den igen, hvor enten du befinder dig. Det gælder også din smartphone, hvis den pludselig mangler strøm på et tidspunkt, hvor du har allermest brug for den. Du finder powerbanks med forskellige kapaciteter, alt efter hvad du har behov for.

Tankbeskyttelse

Ligesom med andre elektroniske enheder er det generelt vigtigt at huske at vedligeholde e-cigaretter og de tilhørende komponenter. Derfor finder du blandt andet tankbeskyttelse i vores diverse-kategori. Tankbeskyttelse kaldes også for vape band og er udstyret med silikoneringe, der agerer stødpuder. På den måde er tanken beskyttet mod slag, hvis den for eksempel ligger i tasken eller et andet sted, hvor den udsættes for stød eller slag. Fordelen ved tankbeskyttelse er, at du kan forlænge levetiden på tanken i en e-cigaret, fordi beskyttelsen går ind og minimerer risikoen for at få ridser eller revner.

Der findes flere forskellige former for tankbeskyttelse, som passer til stort set alle e-cigarettanke. Dog er det altid en god idé at tjekke op på modellens type, inden du køber. På den måde er du sikker på, at der er et match mellem den pågældende tank og vape band.

Du kan desuden bruge vape bands til en e-cigaret MODS. Her virker den skånsom, samtidig med at du kan bruge den til at kende forskel på de forskellige modeller, du har liggende. Du kan også bruge vape bandet til flaskerne med e-væske, hvis du gerne vil have et bedre greb om flaskerne. 

Silikoneholdere

Foruden de ovennævnte produkter finder du silikoneholdere i vores udvalg. De kan bruges, når e-cigaretten for eksempel skal placeres på bordet uden at falde ned og gå i stykker. Fordelen ved silikone er netop, at det er skridsikkert på grund af materialet samt sugeevnen. Dog er det vigtigt, du sørger for at gøre materialet en smule vådt, inden du placerer holderen på bordet.

Holderne findes i forskellige størrelser, og derfor er det vigtigt, at du tjekker op på, om størrelsen passer til din e-cigaret. Det gør du ved at tjekke diameteren på din e-cigaret.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord