Undgå e-cigaret svindelfirmaer

Reklamer for gratis e-cigaretter er som oftest svindel

"GRATIS, specielt tilbud kun til dig! Kun i dag!"

Det er naturligvis muligt at finde gratis e-cigaretter, men det er mere undtagelsen end reglen! Mange søger efter at få en engangs- eller endda hele e-cig startpakken, ganske gratis eller meget billigt. Hvem ville ikke gøre det? 

E-CIGS er kommet for at blive og bliver stadigt mere populære. Derfor er jagten på gratis e-cigaretter lang og ofte direkte farlig. De fleste tilbud, der lover gratis e-cigaretter er svindel og kan komme til at koste dig dyrt. Når en vare (ofte en dyr en af slagsen) bliver meget eftertragtet og populær, er den som skabt til at bruge i et svindelnummer. Det gælder ikke kun e-cigaretter men alt muligt andet og måske har du hørt om forskelllige typer fælder, der lægges for at lokke personer med gratis I-phones og lignende. 

"Gratis E-Cigaret" fidusen

Mange søger på Nette og finder lige den bedste elektroniske cigaretter som passer til dig, men du bliver måske afskrækket af prisen. Nogle søger derfor videre i håbet om enten at finde en billigere model eller måske en, der er helt gratis. Tilbud om gratis e-cigaret kits er sjovt nok nemme at finde og det kræver "kun" at du f.eks. udleverer alle diine personlige oplysninger for at komme i betragtning til at spare xx antal kroner. Men pas på, du kan blive offer for et svindelnummer. Hvis en svindler først har dine personlige oplysninger, såsom dit cpr.nummer og dit kontonummer eller dit kreditkortnummer (uden at det foregår over en godkendt og sikker betalings-gateway, hvor oplysningerne krypteres) er du i fare for at blive bestjålet og opdager det måske først, når det er for sent. 

Vi har ikke skrevet denne tekst for at pege fingre eller grine ad nogen. Det er udelukkende ment som en guide, så man kan blive klædt bedre på og på den måde forhåbentligt undgå at begå den samme fejl, som andre allerede har begået. Vi er her for at hjælpe, og derfor vil vi prøve at afsløre nogle af de mest almindelige fiduser.

Hvordan fungerer de gratis e-cigaret fiduser?

Du søger på Google "Gratis e-cigaret" og med det samme kommer der en række sider op, Her vil der som regel være et super-prangende og større banner for at gøre dig opmærksom på, at du kan få en  "Gratis E-Cig" eller der står noget om et super introduktionstilbud. Her vil det være sikkert at sige, at du nok er på vej ind i en fælde, som kan koste mange flere penge end værdien af produktet, som der bliver reklameret med.


Gratis e-cig standardforløb

1. Reklamen vil oplyse, at du kan få en gratis e-cig. Vælger du at klikke på reklamen kommer du videre til hjemmesiden. er vil de fortælle dig, hvor store besparelser du opnår og at produktet er 100% gratis. 

2. Nogle bliver så begejstrede, over at de har fundet et gratis tilbud, selvom de samtidig får at vide, at tilbuddet  kun er gældenede i kort tid, Dette kan gøre, at man springer let og elegant over alt det,  der står med småt, fordi annoncørerne er gode til at få en til at føle sig presset for at opnå tilbudet. Du bliver bedt om at indtaste alle din oplysninger såsom: navn, adresse, e-mail, og til sidst den frygtede anmodning om dine kreditkortoplysninger. Al den spænding, der blev genereret af udsigten til et gratis tilbud skal nu bremses af, at du bør læse de vilkår? Hvad med det, der står med småt? Nogle er så frække at de laver teksten med så små bogstaver, at det kræver et forstørrelsesglas for at læse den (markér teksten med musen, hvis de skulle have skrevet noget tekst med hvidt).

3. Gennemfører du ordren, vil du vil modtage dit elektroniske cigaret kit, dette kit vil som oftest være af meget dårlig kvalitet, hvor dampproduktionen ville være dårlig. Først nu, vil du opdage, at det er junk og at der er noget helt galt med dette produkt. Hvis du regner med at kunne klage, så kan du som oftest ikke forvent en masse kundesupport.

4. Du har nu købt din første e-cigaret, og den var jo gratis, så du prøver den og du står lige pludselig og mangler lidt udstyr, men bare rolig det har dit nye fup firma helt styr på da du allerede har abonneret på udstyr, som vil blive sendt hver 14-30 dag. Du er blevet opkrævet for et sæt nye reservedele, da du klikkede på knappen "Bestil", oprettettede du automatiske betalinger til selskabet bag annoncen.

Denne form for markedsføring har eksisteret i lang tid, men folk bliver stadig ofre for disse fiduser, som kan koste en del kroner på helt lovlig vis fra e-cig firmaet side, da kunden selv har bekræftet deres handelsbetingelser. 

Opkrævninger som denne på dit kredit / eller betalingskort kan ofte anses som en legitim ordning, som din bank ikke vil have meget indflydelse på. De vil bare ende med at fortælle dig, at du skal kontakte dit e-cig selskab. Her kommer nednu et problem, nemlig at denne type e-cig virksomheder med vilje gør det meget vanskeligt at kontakte dem.

Er der ingen steder hvor man kan få en gratis elektronisk cigaret ?

Som udgangspunkt er der ingen som deler gratis ting ud og dette gælder alle, lige fra den lokale købmand, som giver en slikkepind til ungerne og til de mere "kriminelle" som forsøger at snyde deres kunder for en masse penge. Derfor skal du altid tænke "Er det for godt til at være sandt?". Hvis det lyder for godt, er det nok ikke sandt.  Hvis man alligevel ønsker at prøve,  så vær ekstra varsom med at læse alle betingelser igennem. 

Resumé

Vær forsigtig derude. Hvis det ser bare en smule mistænkeligt ud, skal du blot klikke væk. Gå efter et firma som du føler dig tryg ved. Som hovedregel, skal du sikre dig, at firmaet opgiver en fysisk adresse og et telefonnummer, så du ved, at det eksisterer i virkeligheden og du kan komme i kontakt med det, hvis der er problemer.

En gratis e cigaret kan lyde som en dejlig ting, men dette kan i virkeligheden været grunden til at dit rygestop mislykkes, da du som regel modtager en dårlig kvalitet, og måske bliver efterfulgt af en bunke regninger på ting, du slet ikke har lyst til at få. Dette er medvirkende til at kunderne får en super dårlig oplevelse og måske mister alt mod til at forsætte deres rygestop.

SMOKE-IT har et bredt udvalg af kvalitets e-cigaretter,  som har flyttet mange væk fra smøgerne ved at gå over til elektroniske cigaretter. Hos os kan du trygt handle, da vi står inde for vores produkter og du kan endda besøge en rigtig butik, hvor du kan se og føle på varene og få vejledning, før du køber. 

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord