1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Adresse

Kronen Vanløse
Vanløse Allé 89
2720 Vanløse

+45 20 69 94 76

Åbningstider

Mandag :  10:00 - 19:00

Tirsdag :  10:00 - 19:00

Onsdag :  10:00 - 19:00

Torsdag:  10:00 - 19:00

Fredag:  10:00 - 19:00

Lørdag:  10:00 - 17:00

Søndag :  10:00 - 17:00


E-cigaret butik i Vanløse| SMOKE-IT Vanløse – Se åbningstider

SMOKE-IT Vanløse ligger i butikscenteret Kronen på Vanløse torv 1, 2720 Vanløse, ved siden af S-tog stationen. Inde i centeret ligger butikken i stueplan, overfor Matas, lige til højre for hovedindgangen.

Kronen tilbyder gode og bekvemmelige P-muligheder, i den store P-kælder under Kvickly.

I Vores butik, har vi et fantastisk bredt udvalg af færdigblandet væske. Vores sortiment byder på væsker til alle smagsløg og maskiner. Uanset om du fortrækker VG-tunge, PG-tunge, cremede, søde, kølige eller væsker med tobakssmag, så har vi det helt rigtige til dig. Alle vores færdigblandede væsker sælges selvfølgelig i TPD-godkendte 10ML flasker (fuldt lovlige).

Premix sortimentet vokser konstant i SMOKE-IT og Vanløse er bestemt ingen undtagelse. Denne type væsker fås i 20 ml, 40 ml, 50 ml, 80 ml og 100 ml, og er primært egnede til de større maskiner.

Butikken i Vanløse har et fantastisk sortiment af hardware, som dækker over alt fra pen-style eGo batterier til box- og hybrid-MODs. Ydermere tilbyder butikken et væld af tanke og RDA’er. Vi vil næsten garantere, at vi kan lave det optimale set-up for enhver smag.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af aromaer til selvblanderne. VI byder på aromaer fra adskillige internationale, og nationale producenter. Aromaerne sælges i både 10ML og 30ML flakser. Endvidere har vi mentolkrystaller, forskellige typer flasker og andet tilbehør.

Under kategorien “Tilbehør” finder du et væld af 510 driptips og vi har også et stort sortiment af 18650 batterier fra kendte producenter, såsom Samsung, Sony og LG.

Vores sortiment er evigt voksende, og vi bestræber os på at tilpasse det til alle typer kunder.

Butikkens unge og energiske personale kan rådgive om alt indenfor damp, uanset om det drejer sig om rygestop eller selvbyg på mekaniske og hybrider. Her er du sikker på at få en yderst kyndig og velafbalanceret service.

Du er altid velkommen i butikken til en god snak, og lidt vejledning, uanset om det drejer sig om batterisikkerhed, rygestop, selvbyg eller gårsdagens vejr.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og håber snart at se dig og dine dampkammerater(inder), i vores spritnye og flotte butik. Du finder os, som sagt, i det nye butikscenter Kronen, på Vanløse torv 1, i stueetagen, overfor Matas.

Nærmeste P-muligheder, er i P-kælderen under Kvickly.


Anmeld din favorit butik

- Husk at anmelde os som din yndlings e-cigaret butik   Klik her