Adresse

Valby Torvegade 21
2500 Valby

+45 20 69 94 83

Åbningstider

Mandag :  10:00 - 19:00

Tirsdag :  10:00 - 19:00

Onsdag :  10:00 - 19:00

Torsdag:  10:00 - 19:00

Fredag:  10:00 - 19:00

Lørdag:  10:00 - 16:00

Søndag :  10:00 - 16:00


E-cigaret butik i Spinderiet | SMOKE-IT Valby Spinderiet – Se åbningstider

SMOKE-IT Valby i Spinderiet finder du på Porcelænstorvet lige ved siden af Pieces og Frisør Pil. Dette er altså en god, central lokation, der er nem at komme til.

Hos SMOKE-IT sætter vi en ære i at yde god kundeservice, hvorfor vi også altid sørger for, at det kun er det bedste af det bedste personale vi har. Alt personale bliver oplært i at kunne guide, hjælpe og servicere alle kunder, så vi altid kan give den bedste oplevelse til hver enkelt kunde. Vores personale står altid klar til at hjælpe lige netop dig, så i kan finde den bedste mulige løsning.

Spinderiet ligger centralt i Valby og er derfor nemt at komme til både på gåben, cykel, med bus, metro eller bil. Spinderiet har et stort P-hus med gode parkeringsmuligheder. Derudover tilbyder de endda gratis parkering de første 2 timer, og derefter parkering til yderst fordelagtige priser.

I Spinderiet finder du 41 forskellige butikker og caféer og du kan gå på opdagelse i mange forskellige butikker samt få sulten stillet eller tørsten slukket i en af de hyggelig caféer. Du kan derfor nemt få en hel dag til at gå i Spinderiet.

Hos SMOKE-IT Valby fører vi selvfølgelig vores fulde sortiment, så du derfor altid kan få lige dét produkt, du ønsker. Vi har et stort sortiment med alle de nyeste og bedste produkter fra brands såsom Joyetech, Wismec, Eleaf, Vaporesso og mange andre.

Vi har også over 250 forskellige smage, hvor vi også tilbyder en lang række forskellige brands, både store som små. Her kan blandt andet nævnes inSano, Dinner Lady, Burst, Fcukin' Flava, osv.

Vi glæder os til at se dig i vores butik her i Spinderiet.

Med venlig hilsen

Teamet i SMOKE-IT Valby, Spinderiet


Anmeld din favorit butik

- Husk at anmelde os som din yndlings e-cigaret butik   Klik her