SMOKE-IT TILST

E-cigaret butik i Tilst

SMOKE-IT Tilst - Et besøg værd

Vores butik i Tilst ligger lige ved siden af Elgiganten. Vi deler bygning med Synoptik og Spangsberg flødeboller og er derfor meget nemme at finde. Her har vi nogle fine, store og lyse lokaler med en stor udstilling af vores store sortiment indenfor e-cigaretter, e-væske og alt det udstyr der hører til.

Forskellige produkter til din e-cigaret

I butikken finder du også vores kæmpe udvalg af væsker. Vi har væsker fra mange forskellige brands, og forhandler både Shake 'N' Vape, færdigblandet e-juice og en masse aromaer. Vi forhandler blandt andet 7Sense, inSano, T-Juice, ChuffTown, MSL, Fcuking' Flava og mange andre brands. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til e-cigaretter fra alle de store mærker. Vi forhandler blandt andet Vaporesso, Aspire, Joyetech og Eleaf samt mange flere.

De bedste priser - både i butikken og online

Husk også, at vi altid har samme sortiment i butik som på hjemmesiden, og du kan derfor få alle dine yndlingsprodukter både i vores butikker og i vores webshop.

Husk med SMOKE-IT’s Kundeklub, spare du 5 procent af alle handler op på en konto, som kan bruges i alle vores butikker i landet. Som medlem af kundeklubben bliver alle dine kvitteringer også gemt, så du nemt kan få byttet dine vare, uden at skulle lede efter en bon, som blev smidt væk for måneder siden. * Kundeklubben gælder ikke hjemmesiden

Vores yderst professionelle personale står altid klar til at hjælpe dig som kunde, så du får en god oplevelse, men også al den hjælp og vejledning du har behov for. Vi tager os altid god tid til hver enkelt kunde, så vi er sikre på, at kunden er klædt godt på til at gå hjem og igangsætte deres rygestop.

Vi prismatcher også alle andre butikker, hvilket du kan læse mere om her.(skal linkes)

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord