SMOKE-IT STENLØSE

E-CIGARET BUTIK I STENLØSE

Vores flotte butik, der ligger i hjertet af det rolige og naturskønne Stenløse, så dagens lys første gang, d. 28. juni 2017. Vi ligger i det skønne Egedal Centret, der byder på rigtig mange butikker, samt dejlige restauranter. Så der er alt at finde, til hver en sjæl.

Butikken ligger et stenkast fra Stenløse station. Så hvis du er med det offentlige, er det nemt at få fyldt op på diverse ting, hvad enten du er på vej til arbejde, eller på vej hjem igen. Kommer du i bil, vil der være masser af gratis parkering at finde. Der er parkeringspladser rundt om hele Egedal centret. Hvis du holder ved indgang D, ligger vi lige ved siden af indgangen.

I vores lokaler vil du finde en rummelig, samt hyggelig atmosfære, hvor der er plads til alle. Der vil være flotte udstillinger af vores mange varer, samt et lækkert menukort over alle vores væsker, så du nemt og bekvemt kan udse dig, hvad du ønsker, mens du venter.

Vi har alt, lige fra den lille e-cigaret til nybegynderen (eller dem, der bare ønsker en stille og rolig damp), og op til det helt store udstyr, der kan give så meget damp, at du ville kunne lave en mindre lokal tåge.

Oven i alt dette, har vi selvfølgelig også udstyr til selvbyggeren. Vi fører mange forskellige typer tråd, som kan påvirke både mængden af damp og smag. Hvis man virkelig elsker at bygge sine egne små damp-kanoner, kan man få rigtig mange hyggelige timer til at gå med det.

Udover vores store udvalg af e-cigaretter, løse tanke og batterier, har vi også et kæmpe udvalg af superlækre væsker (også kaldet e-juice). Her kan du finde nogen af landets bedste kvalitetsvæsker, til konkurrencedygtige priser. Hvad enten du ønsker væske med eller uden nikotin, vil du både kunne finde de lidt tyndere væsker, som er gode til de små e-cigaretter, og de lidt tykkere væsker, til det store udstyr.

Vi byder også på bland-selv serien, hvor du selv kan bestemme tykkelsen på væsken, samt hvor meget smag du ønsker. Uanset om du ønsker en færdigblandet væske, eller du vil blande din egen, har vi rigtig mange forskellige smage at vælge imellem. Alle vores væsker er selvfølgelig godkendte af Sikkerhedsstyrelsen.

I vores butik, vil du møde et højt engageret og professionelt team af personale, der altid vil yde deres bedste, for at hjælpe dig igennem dit køb, og finde den damp-løsning, der passer til dig.

Her i Stenløse butikken ser vi meget frem til at hjælpe netop dig!

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag:  10:00 - 18:00
Onsdag:  10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 15:00
Søndag:  Lukket

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord