SMOKE-IT Silkeborg

E-cigaret butik i Silkeborg

Hos SMOKE-IT Silkeborg finder du en lang række produkter fra diverse kvalitetsmærker. Selvom kvaliteten er i top, har vi skruet prisen helt i bund, og vi tilbyder dig de bedste priser på e-cigaretter i Silkeborg året rundt.

Butikken åbnede i slutningen af januar 2015. Vi sælger alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med dit rygestop - lige fra e-cigaretter til e-juice og reservedele. Du finder SMOKE-IT Silkeborg på Østergade 6, tæt på torvet lige over for Søsteren Grene. Det er muligt at parkere lige uden for døren mod betaling.

Stort udvalg af e-væsker til din e-cigaret

I SMOKE-IT Silkeborg finder du alt det, du kan komme i tanke om til din e-cigaret. Vi forhandler naturligvis alle de anerkendte brands som blandt andre Insano, Fcukin Flava, Burst, IVG, Team 120 og Slammin – bare for at nævne nogle få.

For dig, som allerede er godt i gang med at dampe, og som ønsker at eksperimentere lidt mere, har vi naturligvis et hav af forskellige aromaer til selvblanding. Vi har også coils og tråd til dig, der ønsker at bygge dine egne tanke.

Oplev et stort udvalg af e-cigaretter i silkeborg

Vi tilbyder et bredt udvalg af e-cigaretter, og vi bestræber os på altid at have det bedste og nyeste hardware repræsenteret på hylderne. Vi forhandler velkendte mærker som Vaporesso, Aspire, Eleaf, Joyetech, FJÖR og Uwell. Det kan være svært at vide, hvad der er det rette valg for dig, og derfor hjælper vi dig utroligt gerne, når du kigger forbi SMOKE-IT Silkeborg.

Hvis du er nybegynder, og er på udkig efter en e-cigaret, der læner sig op af det, du kender fra almindelig tobaksrygning, kan du i SMOKE-IT Silkeborg tage et nærmere kig på e-cigaretter som blandt andre FJÖR og Joyetech.

Foretrækker du i stedet en stor mængde damp, men stadig en diskret størrelse e-cigaret, kan du prøve kræfter med modeller som Aspire PockeX eller Eleaf iJust. Vi følger med i de nyeste tendenser inden for dampverdenen og deler glædeligt ud af vores viden. Uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, har SMOKE-IT Silkeborg, hvad du leder efter.

SMOKE-IT: Din e-cigaret ekspert i silkeborg

Er du nysgerrig, eller vil du gerne vide mere om det at dampe, så kig ind til din e-cigaret-ekspert i Silkeborg. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring inden for dampning, og vi ved, hvad der rør sig på området.

Vi har stort kendskab til vores mange produkter, og vi vil gøre, alt hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål. Når du kigger forbi SMOKE-IT Silkeborg bliver du mødt med smil og imødekommenhed, uanset om du er garvet eller ny-damper. Om du foretrækker store eller små e-cigaretter, meget eller lidt damp, mange eller få funktioner, har SMOKE-IT Silkeborg de produkter og den ekspertise der skal til for at finde det dampeudstyr, der passer til dig.

Kig ind forbi til en god snak. Vi glæder os meget til at se dig!

Med venlig hilsen
Teamet i SMOKE-IT Silkeborg

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag:  10:00 - 17:30
Onsdag:  10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

Ekstra åbent: 
26 November 10:00 - 22:00
27, 28, 4, 5, 11 og 12 December 10:00 - 16:00
18-22 December 10:00 - 19:00
23 December 10:00 - 17:00
31 December 10:00 - 14:00
Lukket: 
24, 25 og 26 December 
01 Januar 2022

smoke-it silkeborg

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord