Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Adresse

Brødregade 2
8900 Randers C

+45 20 69 94 78

Åbningstider

Mandag :  10:00 - 17:30

Tirsdag :  10:00 - 17:30

Onsdag :  10:00 - 17:30

Torsdag:  10:00 - 17:30

Fredag:  10:00 - 18:00

Lørdag:  10:00 - 14:00

Søndag :  Lukket


E-cigaret butik i Randers | SMOKE-IT Randers – Se åbningstider

SMOKE-IT butikken i Randers ligger på gågaden og er derfor meget nem at smutte forbi, når man alligevel er ude og shoppe. Du finder os på Brødregade 2, tæt ved Matas og Gamestop.

Vi går rigtig meget op i, at du som kunde får den allerbedste oplevelse, når du kommer ind i vores butik her i Randers, og vi sørger altid for at have venligt og smilende personale, der er klædt på til at kunne hjælpe dig i en hvilken som helst situation. Vi har derfor kun eksperter ansat, der ved alt, hvad der er værd at vide omkring e-cigaretter, men som også kan vejlede nye kunder til at få lige den e-cigaret, der passer allerbedst til netop dem.

Fordi vi ligger så centralt, er det nemt at komme forbi butikken, når man alligevel er ude at shoppe, men ellers er der også gode busforbindelser, mulighed for at stille cyklen lige ude foran butikken, eller at gå forbi. Der er også forskellige P-pladser indenfor 5 minutters gang derfra.

Rundt om vores butik finder du mange små caféer og butikker. Alle caféerne er rigtig hyggelige og perfekte til at spise frokost eller aftensmad på, efter en god shopping dag i Randers centrum.

Her hos SMOKE-IT Randers har vi altid fuldt sortiment, og bestræber os på at have alle varer hjemme. Vi sørger også for at følge med moden og får de nyeste og bedste produkter hjem, så vi kan tilbyde det bedste af det bedste til skarpe priser til vores kunder.

Kom endelige en tur forbi og få en hyggesnak eller kigge på en ny e-cigaret.

Med venlig hilsen

Teamet i SMOKE-IT Randers


Anmeld din favorit butik

- Husk at anmelde os som din yndlings e-cigaret butik   Klik her