E-cigaret butik i Purley | SMOKE-IT Purley – Se åbningstider

SMOKE-IT Purley ligger 21 kilometer fra London's centrum. Hvis du finder dig selv i udkanten af London, har du rig mulighed, for at tage et smut forbi butikken og finde alt du har brug for. Der er nem tilgang til parkering i "Purley Multi Story Park" der ligger to minutters gang fra vores butik. Få minutter fra butikken finder du en KFC, Domino's Pizza og andre lækre spisesteder, så der er god mulighed for at få en bid mad ind, på vej tilbage mod bilen.

Hos SMOKE-IT finder du et stort udvalg af forskellige e-væsker og aromaer. Vi har nemlig et bredt udvalg af væsker, der svarer til over 400 forskellige smagsvarianter. Du kan være sikker på, at vi har den helt perfekte e-væske til dig, blandt vores brede udvalg af smage. Vi sælger naturligvis alle de helt store brands såsom inSano, Empire Brew, Dinner Lady, Fcukin Flava, Burst, I VG, Slammin, Element og rigtig mange andre.

Vi garantere altid et bredt udvalg af e-cigaretter og alt andet hardware i branchen. Vi bestræber os nemlig på at have det bedste og nyeste hardware i alle vores butikker og du finder selvfølgelig alle de største brands, samt de nyeste modeller hos os. I vores butik finder du blandt andet Vaporesso, Smok, kick, Aspire, Eleaf, Joyetech, Innokin, iqos og mange flere brands.

Vores kompetente personale står altid klar til at rådgive dig, med alt du måtte have brug for hjælp til indenfor e-cigaretter. Vi går altid efter at yde den bedste mulige service og derfor har vi valgt at tilbyde prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du kan finde vores produkter billigere et andet sted, så matcher vi med glæde deres pris for dig.

Med venlig hilsen

SMOKE-IT Purley