SMOKE-IT Odense

E-cigaret butik i Rosengårdscentret odense

Start dit rygestop hos SMOKE-IT i Odense

Har du brug for udstyr eller vejledning til din e-cigaret i Odense, så står vi altid klar til at hjælpe dig i SMOKE-IT. Vi besvarer glædeligt små som store spørgsmål inden for dampning, og så har vi oven i købet Danmarks bedste priser.

Du finder os i Rosengårdscentret i Odense SØ. Butikken er stor, lys og indbydende, og er let tilgængelig i kælderen via lilla gade, lige ved siden af Center Bistroen. Centeret tilbyder mere end 3000 gratis parkeringspladser, så der altid er mulighed for at finde en plads, når du vil besøge din foretrukne forhandler af e-cigaretter i Odense.

E-cigaret eksperter i odense

Har du lyst til at droppe cigaretterne og brug for at finde et sundere alternativ til tobakken, så er SMOKE-IT Odense helt sikkert et besøg værd. Vi har et bredt sortiment og noget til enhver damper.

Så hvad enten du er nystartet damper, der bruger startsæt, eller en erfaren damper, der er mere til SUB-ohm og vild med følelsen af masser af damp, som når man ryger vandpibe, så har vi, hvad du leder efter.

Når du kigger forbi vores butik, står teamet i SMOKE-IT Odense altid klar med gode råd og ekspertise inden for e-cigaret området. Vores dygtige medarbejdere har fingeren på pulsen og kender til alle de nye tendenser, der rør sig inden for dampverdenen.

De kender produkterne ud og ind, og har samtidig erfaringen til at vejlede dig, uanset hvilket dampebehov du har.

Stort udvalg af e-cigaretter i odense

I SMOKE-IT Odense tilbyder vi desuden et stort hardware sortiment, der inkluderer lige fra de helt små startersæt til nybegynderen, til selvbyg til den mere erfarne damper, der har mod på mere udfordring.

Vi har alle de store mærker i vores sortiment, og du finder blandt andre JoyeTech, Aspire, Eleaf, Wismec, Vaporesso og mange, mange flere. Vi har også et stort udvalg af e-juice (væsker), der kommer i mange forskellige smagsvarianter samt nikotinstyrker.

Vores standard e-juice fås til priser fra 25 kr. for 10 ml TPD-godkendt e-væske. Alle e-juice fås med og uden nikotin og i forskellige nikotinstyrker. Her kan man vælge mellem 0, 3, 6, 12 og 18 mg nikotin, så sandsynligheden for at ramme dit individuelle behov er rigtig god.

Vi tilbyder også et stort sortiment af aromaer og selvblanderkits til dig, der ønsker lidt ekstra og kan lide at sætte dit personlige præg på blandingen.

Bedste kvalitet til laveste pris

Vi har håndplukket vores produkter i det store sortiment, så det ene og alene er kvalitetsprodukter, du finder på vores hylder. Produkterne, vi forhandler, lever op til høje kvalitets- og sikkerhedskrav, og du kan derfor blot koncentrere dig om at gå på opdagelse i vores mange forskellige varianter.

Vi tilbyder desuden Danmarks bedste priser, så selvom kvaliteten er i top, har vi banket prisen helt i bund. Skulle du finde vores produkter billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi selvfølgelig.

Kom ind og gå på opdagelse i vores sortiment og få en god snak med det fagligt dygtige personale. Måske kan du blive den næste, der dropper cigaretterne.

Med venlig hilsen
Teamet i SMOKE-IT Odense

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord