Kundeservice er åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09:00 - 20:00 og Fredag kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Østergade 11, st. tv.
6000 Kolding

+45 20 69 94 74

Åbningstider

Mandag :  10.00 - 18.00

Tirsdag :  10.00 - 18.00

Onsdag :  10.00 - 18.00

Torsdag:  10.00 - 18.00

Fredag:  10.00 - 18.00

Lørdag:  10.00 - 15.00

Søndag :  Lukket


E-cigaret butik i Kolding | SMOKE-IT Kolding – Se åbningstider

SMOKE-IT Kolding ligger placeret lige midt på gågaden, Østergade, i Kolding. Vi har lokaler lige overfor NiceBeauty. Omkring os finder du også et hav af lækre resturanter og mange forskellige butikker, så udvalget er stort og derfor er Østergade et perfekt sted til din næste shoppetur.

Østergade er en anerkendt gade i Kolding. Den er en af de ældste gader i Kolding, der strækker sig langt tilbage. I de tidlige år boede de fleste højtstående personer på Østergade i Kolding, da det var det fine sted at bo dengang, hvilket stadig gør dette til en meget anerkendt gade og lokation.

I vores SMOKE-IT butik i Kolding gør vi rigtig meget ud af kundeservice og har derfor et kyndigt personale, som altid står klar til at hjælpe med de udfordringer, du som kunde kunne have med e-cigaretter og tilbehør. Vores personale har stor erfaring indenfor området og bruger alle forskelligt udstyr netop for at kunde guide vores kunder bedst muligt. 

Der er også mange muligheder for parkering tæt ved butikken. Der ligger blandt andet flere forskellige parkeringshuse tæt derpå.
I Føtex's parkeringshus, hvilket kun ligger 5-10 minutters gang fra vores butik, kan man holde gratis op til 3 timer. Derudover er der også rig mulighed for at parkere i de små, hyggelige gader rundt omkring i Kolding midtby.

Hos SMOKE-IT har vi et kæmpe udvalg af e-juice, så vi kan være sikre på, at alle vores kunder kan finde deres egen favorit i vores sortiment. Vi tilbyder derfor over 250 forskellige e-juice fra brands som inSano, Fcukin' Flava, Slamin' og mange andre.

Vi tilbyder også et stort sortiment af hardware, hvilket både inkluderer helt små sæt til begynderen, eller selvbyg til de erfarende dampere, der har mod på mere udfordring. Vi har derfor alle de store mærker i vores sortiment, så som JoyeTech, Aspire, Eleaf, Wismec, Vaporesso og mange flere.

Vi glæder os meget til at se dig i vores hyggelige butik, og står altid klar med god vejledning. 

Med venlig hilsen

Team SMOKE-IT Kolding


Anmeld din favorit butik

- Husk at anmelde os som din yndlings e-cigaret butik   Klik her