Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Adresse

Rådhusstræde 10F
4600 Køge

+45 20 69 94 71

Åbningstider

Mandag :  10.00 - 19.00

Tirsdag :  10.00 - 19.00

Onsdag :  10.00 - 19.00

Torsdag:  10.00 - 19.00

Fredag:  10.00 - 19.00

Lørdag:  10.00 - 16.00

Søndag :  10:00 -16:00


E-cigaret butik i Køge | SMOKE-IT Køge – Se åbningstider

SMOKE-IT Køge ligger ved det hyggelige shoppingcenter/gågaden tæt på Fakta og togstationen. Fordi vi ligger lige over for togstationen, er det nemt at komme forbi vores butik, inden du tager toget hjem, eller hvis du skal skifte tog i Køge.

Her finder du et stort udvalg af forskellige e-væsker og aromaer. Vi har et udvalg på over 400 forskellige varianter og kan derfor garantere, at vi kan finde den helt perfekte e-væske til dig blandt vores store udvalg. Vi sælger selvfølgelig alle de store brands såsom inSano, Fcukin Flava, Burst, IVG, Team 120, Slammin og rigtig mange andre.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af e cigaretter og andet hardware. Vi bestræber os nemlig altid på at have det bedste og nyeste hardware på vores hylder og du finder alle de store mærker samt de nyeste modeller hos os. I vores butik finder du blandt andet Vaporesso, Aspire, Eleaf, Joyetech, Uwell og mange flere brands.

Vores kompetente personale står altid klar til at rådgive dig, med alt du måtte have brug for hjælp til indenfor e-cigaretter. Vi går altid efter at yde den bedste mulige service og derfor har vi valgt at tilbyde prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du kan finde vores produkter billigere et andet sted, så matcher vi med glæde deres pris for dig.

Der er samtidigt gode parkeringsforhold i området omkring SMOKE-IT butikken. Her kan for eksempel nævnes APCOA Parkering på Rådhusstræde 12B, kun to minutters gang fra vores butik, eller den offentlige parkering ved havnen, der kun ligger fem minutters gang fra butikken. Dette giver en god mulighed for at opleve den smukke havneudsigt og stadig få en lille smule motion med på farten.

Med venlig hilsen

SMOKE-IT Køge


Anmeld din favorit butik

- Husk at anmelde os som din yndlings e-cigaret butik   Klik her