SMOKE-IT Hjørring

E-cigaret butik i Hjørring

Find SMOKE-IT i Metropol shopping center

SMOKE-IT Hjørring er beliggende i Metropol Shopping Center. SMOKE-IT Hjørring er en del af Danmarks førende e-cigaretkæde med hele 27 fysiske butikker og en velfungerende e-handel.

Vi åbnede i Hjørring i september 2015. Lige siden har vi serviceret glade og tilfredse kunder med vores store udvalg af kvalitetsprodukter til Danmarks bedste priser.

Du finder os for foden af den store rulletrappe ved indgangen til parkeringskælderen. I parkeringskælderen er der mere end 350 parkeringspladser, som du kan finde ved indkørsel fra Parallelvej 11, 9800 Hjørring.

Kundetilfredshed i højsædet

Når du handler hos SMOKE-IT Hjørring er du altid garanteret en kompetent vejledning og en høflig betjening. Dette er dyder, som vi sætter en ære i at give dig som kunde, så du altid er oplyst og vejledt i forhold til vores produkter.

Hos os kan vi tilbyde dig et kundeprogram, hvor du kan optjene bonusser, der frit kan benyttes i alle vores butikker. Dog er det ikke kun i den fysiske butik, hvor du kan finde alle vores produkter.

På vores webshop www.smoke-it.dk er du sikret de samme produkter og priser som i vores butikker. Webshoppen er desuden bedømt som fremragende på Trustpilot, hvilket understreger, at du er sikret god service, hvor end du finder os.

Kvaliteten i top og prisen i bund

Hos os er du altid garanteret den bedste kvalitet til Danmarks bedste priser. Vi sælger kun TPD-godkendte produkter, som opfylder myndighedernes krav.

I vores butik kan du, udover førende e-cigaret mærker såsom Aspire, SMOK og Vype, finde de efterspurgte e-væsker og aromaer fra Element, Insano, T-juice, Crafted, 7 Sense, Chufftown, Hangsen, m.fl.

Netop Hangsen, som er verdens største producent af e-væsker, har SMOKE-IT et tæt samarbejde med, hvor fabrikken og SMOKE-IT løbende kontrollerer og sikrer den høje kvalitet, som du er sikret, når du handler ved os.

Vores personale i SMOKE-IT Hjørring er altid behjælpelig, hvis du har spørgsmål – uanset om det er angående udstyr eller vejledning i smag. Vi glæder os til at tage godt imod dig!

Med venlig hilsen
Teamet i SMOKE-IT Hjørring

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 16:00 (Første søndag i md.)

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord