Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Adresse

Slotsgade 6
3400 Hillerød

+45 20 69 94 73

Åbningstider

Mandag :  10:00 - 18:00

Tirsdag :  10:00 - 18:00

Onsdag :  10:00 - 18:00

Torsdag:  10:00 - 18:00

Fredag:  10:00 - 18:00

Lørdag:  10:00 - 14:00

Søndag :  Lukket


E-cigaret butik i Hillerød | SMOKE-IT Hillerød – Se åbningstider

SMOKE-IT Hillerød er placeret på strøget i Hillerød. Vi ligger lige overfor Gamestop og ved siden af Strøg Kebab. Strøget i Hillerød er et godt sted at få lavet alle ens indkøb i en omgang samt få købt noget mad på en af restauranterne eller caféerne i nærheden.

Der er også rigtig gode parkeringsforhold i området omkring vores SMOKE-IT butik. Alle offentlige parkeringspladser er nemlig gratis den første time man holder der. Her kan for eksempel nævnes Parkeringshuset Torvet som ligger kun 5 minutters gang fra vores butik. Dette giver altså god mulighed for at holde helt gratis og stadig få en lille smule motion med på farten.

Vi har en meget stort udvalg af mange forskellige e-væske og aromaer. Vores udvalg er på over 400 forskellige varianter og der er derfor god mulighed for at finde din nye favorit blandt vores udvalg. Vi sælger selvfølgelig alle de store brands såsom inSano, 7Sense, Slamin', Empire Brew, MSL og mange andre.

Vi kan også tilbyde meget forskelligt hardware; vi bestræber os nemlig altid på at have det nyeste og bedste hardware på hylderne, og du finder derfor alle de store mærker hos os, samt de nyeste modeller. Vi forhandler blandt andet Aspire, Eleaf, Joyetech, Smoktech og mange flere brands.

Vores utroligt kompetente personale står altid klar til at hjælpe dig med lige præcis dét, du har brug for hjælp til. Vi går altid efter at yde den bedste mulige kundeservice og står klar med stor ekspertise, samt ved, hvad der rører sig i dampverdenen. Vi har personlig erfaring med mange forskellige produkter og har derfor kompetencerne til at hjælpe alle kunder uanset, om du er nybegynder eller erfaren damper.

Med venlig hilsen

SMOKE-IT Hillerød


Anmeld din favorit butik

- Husk at anmelde os som din yndlings e-cigaret butik   Klik her