1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Adresse

Slotsgade 6
3400 Hillerød

+45 20 69 94 73

Åbningstider

Mandag :  10:00 - 18:00

Tirsdag :  10:00 - 18:00

Onsdag :  10:00 - 18:00

Torsdag:  10:00 - 18:00

Fredag:  10:00 - 18:00

Lørdag:  10:00 - 14:00

Søndag :  Lukket


Velkommen hos SMOKE-IT i Hillerød

SMOKE-IT Hillerød er placeret på strøget i Hillerød. Vi ligger lige overfor Gamestop og ved siden af Strøg Kebab. Strøget i Hillerød er et godt sted at få foretaget alle sine indkøb og der er gode muligheder for at nyde en frokost på en af restauranterne eller caféerne i nærheden.

Selvom SMOKE-IT Hillerød ligger på strøget, er er der faktisk rigtig gode parkeringsforhold i området omkring vores SMOKE-IT butik. Alle offentlige parkeringspladser er nemlig gratis den første time, man holder der. Her kan eksempelvis nævnes Parkeringshuset Torvet, som ligger kun 5 minutters gang fra vores butik. Kom ind forbi din foretrukne forhandler af e-cigaretter i Hillerød.

Find dit yndlingsmærke

Vi har et stort udvalg af e-cigaret udstyr og en lang række e-væsker og aromaer med forskellige smagskombinationer og nikotinstyrker. Vores sortiment er på over 400 forskellige varianter og der er derfor god mulighed for at finde din nye favorit blandt vores udvalg. Vi sælger selvfølgelig alle de store brands såsom Insano, 7Sense, Slamin', Empire Brew, MSL – bare for at nævne nogle få.

Vi kan også tilbyde vores kunder mange forskellige hardware varianter, for vi bestræber os nemlig altid på at have det nyeste og bedste hardware repræsenteret på hylderne. Derfor finder du alle de store og anerkendte mærker hos os, samt de allernyeste modeller på markedet. Vi forhandler blandt andet Aspire, Eleaf, Joyetech, SMOKtech, KICK MAX og mange, mange flere.

Hvad enten du er nybegynder eller erfaren damper, har vi det udstyr, du er på udkig efter – og vi hjælper dig utroligt gerne med at finde det helt rette til dig.

Føl, duft og smag

SMOKE-IT er den eneste kæde i Danmark, der for alvor har specialiseret sig inden for salg a e-cigaretter og tilbehør. Vores mål er at bringe vores ekspertise og kundeservice helt tæt på vores kunder, og derfor er vi hele tiden på udkig efter nye lokaler, hvor vi kan åbne nye butikker som vores flotte butik SMOKE-IT Hillerød.

Når du kigger indenfor, bliver du mødt af vores behjælpelige og kompetente personale, der har stor viden på området. Vi har personlig erfaring med mange forskellige produkter og har derfor kompetencerne til at hjælpe alle kunder, uanset om du er nybegynder eller erfaren damper.

Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at finde de rette produkter for at give dig en god dampeoplevelse. I SMOKE-IT Hillerød har du mulighed for at få alle sanserne i brug. Vi tilbyder nemlig smagsprøver på vores dampklar væsker, så du for alvor kan finde de varianter, der bedst behager din smag. Vi ved desuden, hvad der rører sig inden for dampverdenen, og vi deler glædeligt ud af vores ekspertise.

Køb trygt e-cigaretter hos SMOKE-IT Hillerød

Du er sikret en god og tryg handel, når du handler i vores butikker eller på vores webshop. SMOKE-IT har Danmarks laveste priser, og skulle du finde varen billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi naturligvis.

Men det er ikke det eneste! Ud over vores vanvittige tilbud kan du hos SMOKE-IT Hillerød også blive en del af vores kundeklub, hvor du kan spare endnu flere penge. Medlemsskabet i kundeklubben giver dig nemlig mulighed for at optjene 5% af dine køb på dit kundekort, som du så frit kan benytte i vores mange butikker eller på webshoppen.

Derudover har vi to års reklamationsret og tre måneders garanti på alt hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er i trygge hænder, når du handler hos os.

Så kig ind forbi SMOKE-IT Hillerød, hvor vi glæder os til at vise dig vores store udvalg.

Med venlig hilsen
Teamet i SMOKE-IT Hillerød

 


Anmeld din favorit butik

- Husk at anmelde os som din yndlings e-cigaret butik   Klik her