SMOKE-IT Hillerød

E-cigaret butik i Hillerød

Velkommen hos SMOKE-IT Hillerød

SMOKE-IT Hillerød er placeret på strøget i Hillerød. Vi ligger lige overfor Gamestop og ved siden af Strøg Kebab.

Strøget i Hillerød er et godt sted at få foretaget alle sine indkøb og der er gode muligheder for at nyde en frokost på en af restauranterne eller caféerne i nærheden.

Selvom SMOKE-IT Hillerød ligger på strøget, er er der faktisk rigtig gode parkeringsforhold i området omkring vores SMOKE-IT butik.

Alle offentlige parkeringspladser er nemlig gratis den første time, man holder der. Her kan eksempelvis nævnes Parkeringshuset Torvet, som ligger kun 5 minutters gang fra vores butik. Kom ind forbi din foretrukne forhandler af e-cigaretter i Hillerød.

Find dit yndlingsmærke

Vi har et stort udvalg af e-cigaret udstyr og en lang række e-væsker og aromaer med forskellige smagskombinationer og nikotinstyrker.

Vores sortiment er på over 400 forskellige varianter og der er derfor god mulighed for at finde din nye favorit blandt vores udvalg. Vi sælger selvfølgelig alle de store brands såsom Insano, 7Sense, Slamin', Empire Brew, MSL – bare for at nævne nogle få.

Vi kan også tilbyde vores kunder mange forskellige hardware varianter, for vi bestræber os nemlig altid på at have det nyeste og bedste hardware repræsenteret på hylderne.

Derfor finder du alle de store og anerkendte mærker hos os, samt de allernyeste modeller på markedet. Vi forhandler blandt andet Aspire, Eleaf, Joyetech, SMOKtech, KICK MAX og mange, mange flere.

Hvad enten du er nybegynder eller erfaren damper, har vi det udstyr, du er på udkig efter – og vi hjælper dig utroligt gerne med at finde det helt rette til dig.

Køb trygt e-cigaretter hos SMOKE-IT Hillerød

Du er sikret en god og tryg handel, når du handler i vores butikker eller på vores webshop. SMOKE-IT har Danmarks laveste priser, og skulle du finde varen billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi naturligvis.

Men det er ikke det eneste! Ud over vores vanvittige tilbud kan du hos SMOKE-IT Hillerød også blive en del af vores kundeklub, hvor du kan spare endnu flere penge.

Medlemsskabet i kundeklubben giver dig nemlig mulighed for at optjene 5% af dine køb på dit kundekort, som du så frit kan benytte i vores mange butikker eller på webshoppen.

Derudover har vi to års reklamationsret og tre måneders garanti på alt hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er i trygge hænder, når du handler hos os.

Så kig ind forbi SMOKE-IT Hillerød, hvor vi glæder os til at vise dig vores store udvalg.

Med venlig hilsen
Teamet i SMOKE-IT Hillerød

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag:  10:00 - 18:00
Onsdag:  10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag:   10:00 - 18:00
Lørdag:   10:00 - 14:00
Søndag:  Lukket

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord