SMOKE-IT Greve

E-cigaret butik i waves shoppingcenter

Find SMOKE-IT Greve

Butikken ligger i den nye afdeling af Waves shopping center. Waves shopping center ligger logistisk godt placeret - kun et stenkast fra Hundige S-togs station.

Waves i Greve tilbyder fantastiske samt gratis parkeringsforhold med både udendørs og overdækket P-pladser. SMOKE-IT i Waves ligger i den skønne nybyggede del af centret - lige overfor Søstrene Grene.

I vores butik i Waves har vi et fantastisk bredt udvalg af færdigblandede væsker. Vores sortiment byder på væsker til alle smagsløg og maskiner.

Uanset om du fortrækker VG tunge, PG tunge, cremet, søde, kølige eller tobaksvæsker, så har vi det helt rigtige til dig. Alle vores færdigblandede væsker sælges selvfølgelig i TPD godkendte 10 ml. flasker.

Derudover har vi et yderst mangfoldigt Shake ’N Vape sortiment, der med garanti kan byde både dig og din damper velkommen i en uforglemmelig smagssymfoni.

Butikken i Waves har et fantastisk sortiment af hardware, som dækker over alt fra pen-style ego batterier til squonk, box- og hybrid mods. Ydermere tilbyder butikken et væld af tanke og RDA’er. Derfor vil vi påstå, at vi kan lave det perfekte set up til enhver smag.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af aromaer til selvblanderne. Vi byder på aromaer fra adskillige internationale og nationale producenter.

Vi tilbyder derfor både 10 ml. og 30 ml. flasker, endvidere har vi også mentolkrystaller, forskellige typer flasker og andet tilbehør. I SMOKE-IT er der rig mulighed for at boltre sig i DIY væske uanset erfaring.

Under kategorien “Tilbehør” har vi også et vælg af 510 og 810 driptips. Ligeledes tilbyder vi et stort sortiment af 18650 batterier fra flere forskellige producenter, såsom Samsung, Sony og LG.

Vores kyndige personale står altid klar med gode råd om batterisikkerhed og vedligeholdelse. Vores sortiment er evigt voksende, og vi bestræber os på at tilpasse vores sortiment til alle typer kunder.

I SMOKE-IT Waves vil I møde vores energiske personale der vil stå klar med præcis vejledning og service inden for alt damprelateret. Ydermere bestræber personalet sig altid på at give dig den bedste oplevelse.

Så kom endelig ind til en snak - uanset om du er ny i dampverdenen eller en garvet damper.

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord