SMOKE-IT Greve

E-cigaret butik i waves shoppingcenter

Smoke-it Greve ligger i den nye afdeling af Waves shopping center. Waves shopping center ligger logistisk godt placeret - kun et stenkast fra Hundige S-togs station.

Waves i Greve tilbyder gratis parkeringsforhold med både udendørs og overdækket P-pladser. SMOKE-IT i Waves ligger i den skønne nybyggede del af centret - lige overfor Søstrene Grene.

Din ekspert i e-cigaretter

Vi er ved SMOKE-IT kendt for et stort sortiment af udstyr og e-væsker, og selvfølgelig vores gode service, som du også vil opleve når du træder ind i SMOKE-IT Waves.

Vores kyndige personale kan hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, og altid give dig den service du som kunde fortjener.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos SMOKE-IT Waves finder du udstyr og væsker til både den nye damper og de mere erfarne. 

Hos SMOKE-IT vil vi altid være bedst, ikke kun på service, men også prisen og skulle du finde produktet billigere ved en anden dansk forhandler, så matcher vi den.

Udover landets bedste priser kan du også tilmelde dig vores kundeklub, og optjene penge på din konto. Er du medlem i SMOKE-IT kundeklubben optjener du 5% af købsbeløbet, og du kan ved senere køb trække pengene fra.

Tryg og sikker handel hos SMOKE-IT

Kigger du forbi SMOKE-IT i Waves, er du sikker på du står med et personale der kan hjælpe dig. Uanset spørgsmål og behov vil de tage sig tiden til, at du får den hjælp du behøver.

SMOKE-IT overholder loven om to års reklamationsret og vi yder desuden fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er sikret den højeste kvalitet, både hvad angår service og produkter.

Kom forbi SMOKE-IT Waves, hvor personalet vil glæde sig til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Teamet i SMOKE-IT Waves

Bedøm butikken

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 17:00
Søndag:  10:00 - 17:00

Ekstra åbent: 
26 November 08:00 - 00:00
17 November-23 December 10:00 - 20:00
31 December 10:00 - 14:00
Lukket: 
24, 25 og 26 December 
01 Januar 2022

e-cigaret butik greve

Bestil online med dag-til-dag levering

Hos SMOKE-IT er priserne de samme online som de er i vores butikker. Finder du varen billigere hos en konkurrent, tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment af e-væske og e-cigaretter, samt hurtig levering alle hverdage, weekender og helligdage.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord