Kundeservice er åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09:00 - 20:00 og Fredag kl. 09:00 - 16:00

Adresse

Erhvervsparken klank 3
8464 Galten

+45 26 22 07 07

Kundeservice åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20. Fredag kl. 09-16

Åbningstider

Mandag :  09:00 - 17:00

Tirsdag :  09:00 - 17:00

Onsdag :  09:00 - 17:00

Torsdag:  09:00 - 17:00

Fredag:  09:00 - 17:00

Lørdag:  10:00- 14:00

Søndag :  Lukket


SMOKE-IT - e-cigaret butik i Galten/Skovby

Besøg SMOKE-IT i Galten

SMOKE-IT Galten finder du i vores flotte nye lokaler på Erhvervsparken Klank lige ved siden af afkørsel 23 på Silkeborgmotorvejen.

Butikken er en helt ny, og er bygget i forlængelse af vores nye kontor og lager. Her er højt til loftet og dejligt lyst med store vinduer. Der er gode parkeringsmuligheder, da der findes mange gratis parkeringspladser lige foran hoveddøren til butikken.

SMOKE-IT startede i Galten over Jutlander Bank, her tilbragte vi kun kort tid, da lokalerne hurtigt blev for små og upraktiske. Herefter flyttede vi videre til Anelystparken i Tilst, men efter kun få år, flyttede vi igen tilbage til Galten, til bedre kontorlokaler samt lagerplads. Nu har vi dog selv bygget en stor, flot bygning, som vi også bruger til lager, kontor og butik.

Din ekspert i e-cigaretter

Hos SMOKE-IT Galten finder du alt det samme e-cigaretudstyr som i alle vores andre butikker. Dette indebærer alt fra e-cigaretter, tanke, e-juice, aromaer og diverse vape tilbehør. Så uanset om du er ny bruger af e-cigaretter eller er en mere erfaren damper, så både kan og vil vi altid være behjælpelige med vejledning og rådgivning.

Vores medarbejdere i Galten er eksperter i e-cigaretter, så kom ind forbi og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme af med de traditionelle cigaretter og over på e-cigaretten på vejen mod et langvarigt rygestop.

Vores store succesrate blandt vores mange tusinde kunder gør, at vi er overbeviste om, at vores alternativ til cigaretter fungere langt bedre end nikotinplaster, nikotintyggegummi eller nikotin mundspray. Dette skyldes blandt andet, at du med vores e-væske selv kan justere nikotinindholdet. Vores e-væsker fås i mange forskellige nikotinstyrker, og kan også fås helt uden nikotin.

Kvaliteten i top – prisen i bund

Hos SMOKE-IT Galten har vi et bredt udvalg af det nyeste sortiment inden for e-cigaretudstyr, e-væsker, tanke, tilbehør og meget mere. Vi tilbyder blandt andet kendte e-cigaretmærker som Joyetech, Aspire, Eleaf, KICK MAX, og vi får hele tiden nye og spændende produkter på hylderne.

Vi tilbyder Danmarks bedste priser på alt til e-cigaretten, og vi giver os altid tid til vejlede dig og besvare dine eventuelle spørgsmål. Men lad dig ikke narre af prisen – selvom den er helt i bund, er kvaliteten helt i top!

Vi har høje krav til de producenter, der står bag vores produkter. Vi har særligt et tæt samarbejde med producenten Hangsen, der blandt andet giver os indblik i produktionsprocessen. Det sikrer, at de mange produkter vi forhandler, lever op til vores strenge kvalitets- og sikkerhedskrav. Vi går altså ikke på kompromis med kvaliteten, for vi sætter en ære i kun at udvælge det bedste til vores kunder.

Tryg og sikker handel hos SMOKE-IT

Du er sikret en god og tryg handel, når du handler hos os. SMOKE-IT har Danmarks laveste priser, og skulle du finde varen billigere hos en anden dansk forhandler, prismatcher vi selvfølgelig.

Udover vores konkurrencedygtige priser kan du hos SMOKE-IT Galten også blive en del af vores kundeklub, hvor du kan spare endnu flere penge. Medlemskabet i kundeklubben giver dig nemlig mulighed for at optjene 5% af dine køb på dit kundekort, som du så frit kan benytte i vores mange butikker.

Derudover har vi to års reklamationsret og fra en uge til syv måneders garanti på hardware. Alle vores produkter er TPD-godkendte og vi overholder alle gældende EU-retningslinjer. Det betyder, at du altid er i trygge hænder, når du handler hos os.

Så kom forbi SMOKE-IT Galten, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Med venlig hilsen
Teamet i SMOKE-IT Galten

 


Anmeld din favorit butik

- Husk at anmelde os som din yndlings e-cigaret butik   Klik her