SMOKE-IT Frederikssund

E-cigaret butik i Frederikssund

Find SMOKE-IT i Sillebroen

I flere år har vi beriget Nordsjællands største indkøbscenter, Sillebroen, med vores unikke SMOKE-IT butik. Sillebroen ligger i det naturskønne og livlige Frederikssund, hvor der er rig mulighed for alle mulige slags indkøb.

Der vil kunne bruges mange timer på at kigge rundt med mulighed for at få lækker mad fra restauranter, som kan forkæle sjælen og maven.

Vores lille butik finder du nær indgangen til parkeringshuset mellem den velduftende Matas og Kvickly’s bager. Centret befinder sig kun to minutters gang fra Frederikssund togstation, som gør transporten til og fra os let med offentlig transport.

Hvis du ankommer i bil, er der rige parkeringsmuligheder i det store tre etagers parkeringshus. Her kan du parkere gratis i to timer, hvilket er rigeligt tid til at komme ind hos os i SMOKE-IT for at udvælge nyt udstyr og prøve nye væsker.

Stort udvalg til skarpe priser

I vores velindrettede butik finder du vores lækre og inspirerende udstillinger, der viser dig et udpluk af vores mange forskellige produkter. Skulle der være en smule ventetid har vi et lækkert cafesæt stående, så du i ro og mag kan kigge vores menukort igennem, der viser vores store udvalg af e-væsker (også kaldet e-juice).

Vi har alt lige fra den lille e-cigaret, der passer perfekt til nybegynderen, som ønsker en stille og rolig damp, og op til de helt store e-cigaretter, der kan give så meget damp, at du ville kunne lave en mindre lokal tåge. Valgmulighederne mellem vores mærker er mange. Vi forhandler velkendte mærker som blandt andet Joyetech, Vype, Aspire, KICK MAX og mange, mange flere.

Til kenderen byder vi selvfølgelig også på byg-selv-udstyr. Her kan du finde mange forskellige typer tråd, som kan påvirke både mængden af damp og mængden af smag. Vi taler af erfaring, når vi siger, at man kan få mange timer til at gå, hvis man virkelig elsker at bygge sine egne små dampkanoner.

Ud over vores store udvalg af e-cigaretter, løse tanke og batterier har vi også et kæmpe udvalg af e-væsker. Her kan du finde nogle af landets billigste rygevæsker uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler blandt andet Mad Science Lab, T-juice, Full Moon, Chuff Town – bare for at nævne nogle få. Hos SMOKE-IT får du nemlig den bedste kvalitet til Danmarks bedste pris.

Hvad enten du ønsker væske med eller uden nikotin, vil du både kunne finde de lidt tyndere e-væsker, som er gode til de små basis-e-cigaretter, og de lidt tykkere e-væsker til de store maskiner. Vi står selvfølgelig altid til rådighed med vejledning.

Vi byder også på bland-selv serien, hvor du selv kan bestemme tykkelsen på væsken samt kraftigheden af smagen. Uanset om du ønsker en færdigblandet væske, eller du selv vil blande den, har vi mange forskellige smage at vælge imellem. Alle vores e-væsker er selvfølgelig TPD-godkendte og lever op til alle krav fra Sikkerhedsstyrelsen. Hos os er du altid i trygge rammer.

Dygtigt og engageret personale

Hos SMOKE-IT Frederikssund vil du altid blive mødt af venligt og kyndigt personale, som vil lytte til dine behov og ønsker, og derigennem hjælpe dig til at finde det, som passer til dig.

Uanset om det er for at opgradere din e-cigaret, afprøve nye smage eller kvitte de gamle smøger, så står vores professionelle personale klar til at vejlede dig.

Hos os har du desuden mulighed for at komme med i SMOKE-IT’s kundeklub, hvor 5% af dit køb vil blive sat ind på din kundekonto, som du kan benytte i alle vores SMOKE-IT-butikker.

Derudover har vi selvfølgelig to års reklamationsret og tre måneders garanti på hardware. Hvis du ikke har mulighed for at møde os i butikken, så kan du finde de samme priser og produkter på SMOKE-IT’s hjemmeside.

Her i Frederikssund butikken ser vi meget frem til at hjælpe netop dig med dine behov.

Med venlig hilsen
Teamet i SMOKE-IT Frederikssund

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag:  10:00 - 19:00
Onsdag:  10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag:   10:00 - 19:00
Lørdag:   10:00 - 16:00
Søndag:  10:00 - 16:00

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord