SMOKE-IT Field's

E-cigaret butik i Field's

Heat & Vape by SMOKE-IT

Denne SMOKE-IT butik er lidt anderledes end de andre. Dette er nemlig en ekstra stor butik, som både rummer et flot showroom for IQOS, men også hele vores sortiment af e-cigaretter. Vi kalder derfor butikken Heat & Vape by SMOKE-IT. Du finder den tæt ved indgangen fra både tog og metro, og lige ved siden af Friluftsland samt Peak Performance.

Her hos Heat & Vape by SMOKE-IT vil du altid blive mødt af yderst kvalificeret personale, som står klar til at hjælpe dig med lige dét, du har brug for.

Vores personale er eksperter i at guide dig til at finde den helt rigtige e-cigaret til dit behov, men også at til hjælpe dig i gang med en ny e-cigaret, eller hjælpe med et problem du eventuelt måtte have.

Derudover er vores personale i denne butik også eksperter i IQOS, hvilket er et nyt, men yderst interessant, system.

Find SMOKE-IT Fields

Danmarks største shoppingcenter, Field's, ligger på Amager, og er derfor nemt at komme til. Det ligger kun et stenkast fra E20 og der er 3000 gratis P-pladser man kan holde på i op til 1 time, hvilket skulle være tid nok til at få købt en ny e-cigaret og få en god snak med vores personale. Der er også mulighed for at tage enten tog, metro eller bus hertil.

Heat & Vape by SMOKE-IT er en ekstra stor butik, der kører med fuldt SMOKE-IT sortiment, og du kan derfor finde alle de kendte mærker såsom Joyetech, Eleaf, Wismec, Vaporesso osv.

Men denne butik kører også fuldt IQOS sortiment, hvilket vil sige, at butikken tilbyder et stort udvalg af accessories, der kan gøre din IQOS endnu smartere og mere personlig.

I Field's shoppingcenter finder du 150 forskellige butikker og caféer og der er derfor rigeligt med spændende butikker at gå på opdagelse i. Dette giver god mulighed for at bruge en hel dag her bare på at shoppe og spise god mad på en af de mange hyggelige caféer.

Kig endelig et smut forbi vores flotte butik på turen og få en hyggelig snak med vores ekspedienter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen over en friskbrygget kop kaffe.

Med venlig hilsen
Teamet i Heat & Vape by SMOKE-IT

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag:  10:00 - 20:00
Onsdag:  10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 20:00
Lørdag:   10:00 - 20:00
Søndag:  10:00 - 20:00

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord