SMOKE-IT Bruuns galleri

E-cigaret butik i bruuns galleri

I shoppingcentret Bruuns Galleri finder du én af vores butikker. Dette er én af vores mindste butikker, men det stopper os ikke fra at have fuld sortiment! Vi fører derfor alle de produkter du kan finde i vores andre butikker, eller på vores hjemmeside, i denne butik.

I Bruuns Galleri finder du også et stort parkeringshus med mere end 700 P-pladser. Her er betalings P-pladser, som ligger perfekt i forhold til hele Århus, men også med mulighed for at gå ind i Bruuns Galleri i tørvejr, og du behøver derfor slet ikke at tænke på at skulle ud i det eventuelle kolde og våde vejr.

Bruuns Galleri er direkte forbundet med Aarhus Hovedbanegård. Så hvis du kommer forbi med tog, kan du hurtigt lige smutte et smut indenom vores butik og finde alt dét, du skal bruge til din e-cigaret. Derudover er det også muligt at dampe i vores butik. Så hvis det bare lige er for at få stillet trangen, kan du også smutte forbi og måske få en snak med en af vores medarbejdere.

Du finder SMOKE-IT lige overfor Kvickly og ved siden af Pilgrim, så vi er forholdsvis nemme at finde, da det også er tæt på ind-/udgangen.

Hos SMOKE-IT går vi rigtig meget op i kundeservice, og vi har derfor et utroligt kompetent team af medarbejdere i vores butik i Bruuns Galleri. Her møder du altid smilende og venligt personale, der ved alt om e-cigaretter og kan guide dig til lige dét, du måtte have brug for.

Kom endelig en tur forbi butikken og få en lille hyggesnak samt se vores sortiment.

Med venlig hilsen
Teamet i SMOKE-IT Bruuns Galleri

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag:  10:00 - 20:00
Onsdag:  10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 20:00
Lørdag:   10:00 - 18:00
Søndag:  10:00 - 18:00

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord