1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Adresse

Ballerup-Center 2
2750 Ballerup

+45 20 69 94 63

Åbningstider

Mandag :  10.00 - 19.00

Tirsdag :  10.00 - 19.00

Onsdag :  10.00 - 19.00

Torsdag:  10.00 - 19.00

Fredag:  10.00 - 19.00

Lørdag:  10.00 - 17.00

Søndag :  10.00 - 17.00


Besøg SMOKE-IT i Ballerup

Hos SMOKE-IT i Ballerup finder du en af Danmarks førende e-cigaret-kæder, som garanterer høj kvalitet og lave priser. Vores butik ligger i Ballerup Centret, som er placeret i det ydre af Storkøbenhavn. Centret er et attraktivt sted at shoppe, og det er sammenbygget med Ballerup Station, der gør vores butik lettilgængelige at besøge. Desuden er parkeringsmulighederne ved centret gode, hvor der er hele tre timers gratis parkering. Det giver dig masser af tid til at gå på opdagelse i vores helt unikke e-cigaret univers. Hvad enten du er nybegynder eller erfaren damper, har vi e-cigaret udstyr og e-væsker, der matcher dine behov.

Den bedste service og kvalitet

Inde i butikken finder du vores store udvalg af e-cigaretter med kendte mærker såsom Vype, Eleaf, SMOKtech og Aspire. Vi tilbyder vores kunder kyndig vejledning og giver meget gerne gode råd med på vejen – uanset om du er nybegynder, øvet eller ekspert. I SMOKE-IT er vi nemlig eksperter på området, og vi står derfor altid klar til at svare på spørgsmål, store som små. Samtidig giver vi dog også plads til, at du som kunde kan gå og nærstudere produkterne for dig selv i butikken, hvis det er, hvad du foretrækker. Vi tilbyder ovenikøbet glædeligt smagsprøver på vores dampklar e-væsker, der ganske sikkert vil behage dine sanser.

Desuden byder vi på et bredt udvalg af aromaer og e-væsker såsom T-juice, Element, Coil glaze, The Drip Factory, Crafted, Burst, Hangsen og mange flere. Vores rygevæsker har forskellige blandingsforhold af VG/PG og også forskellige niveauer af nikotinstyrke. Med et så bredt sortiment repræsenteret betyder det, at vi højst sandsynligt er i stand til at finde lige præcis det produkt og den kombination, der passer dig og dine behov bedst.

Hos SMOKE-IT i Ballerup har vi kundeoplevelsen i højsædet, og det vil du mærke med det samme. Vi ønsker at give dig den bedste service, og vi garanterer, at du altid vil blive mødt med et smil og kompetent vejledning – lige fra du træder ind ad døren.

I trygge hænder

Alle vores e-væsker og e-cigaretter er TPD-godkendte af Sikkerhedsstyrelsen og opfylder alle retningslinjer og EU-krav, der findes på området. SMOKE-IT har et tæt samarbejde med flere af de brands, der står bag produkterne, og vi sætter høje krav til kvalitet og sikkerhed. Vi sikrer derfor, at alle de produkter vi forhandler, lever op til høje kvalitetskrav, som vi på ingen måde går på kompromis med. Vores tætte samarbejde med producenterne sikrer, at du trygt kan handle dine produkter hos os.

Desuden giver vi tre måneders garanti på hardware og to års reklamationsret på vores øvrige produkter. Det betyder, at du altid er i trygge hænder hos os. Derudover tilbyder SMOKE-IT Ballerup, at du som kunde har mulighed for at blive en del af vores kundeklub, hvor 5% af hvert køb bliver sat ind på din klubkonto til senere brug. Du kan også finde SMOKE-IT på vores webshop www.smoke-it.dk, hvor du også er sikret højkvalitets produkter til samme lave priser, som du finder i vores mange butikker.

Så kig ind fordi SMOKE-IT Ballerup. Vi glæder os til at tage imod dig!

Med venlig hilsen
Teamet i SMOKE-IT Ballerup


Anmeld din favorit butik

- Husk at anmelde os som din yndlings e-cigaret butik   Klik her